Repro k Yamaha R-N402d
Repro k Yamaha R-N402d
Ahoj,
chtěl bych vyměnit repro. Místnost 25m2, rock, metal. Už jsem byl rozhodnutý pro Dali-spektor-6,
ale potom jsem zakopl ještě o CANTON - Chrono 508.2 DC za 20 000,-
a v německu mám možnost koupit KEF Q 9000 za 1000 euro, ty se mě hodně líbí, ale má to cenu?
Poznám rozdíl?
díky za vaše názory
chtěl bych vyměnit repro. Místnost 25m2, rock, metal. Už jsem byl rozhodnutý pro Dali-spektor-6,
ale potom jsem zakopl ještě o CANTON - Chrono 508.2 DC za 20 000,-
a v německu mám možnost koupit KEF Q 9000 za 1000 euro, ty se mě hodně líbí, ale má to cenu?
Poznám rozdíl?
díky za vaše názory
Re: Repro k Yamaha R-N402d
A ještě jsem objevil Polk S60E.
Už se v tom trochu patlám........
Už se v tom trochu patlám........
Podívej se na Dali Zensor 5 nebo Zensor 7. Aktuálně se doprodávají a poměr cena/výkon je vynikající. K Yamaha se svým charakterem také skvěle hodí. V podstatě s žádnými ze jmenovaných repro zásadní chybu neuděláš. Jenom bych si někde ta repro poslech, abys měl představu o rozdílech ve zvukovém charakteru jednotlivých značek.
O to se snažím,ale Polk si v Plzni neposlechnu, asi si udělám výlet.
Možná na 25 m2 jsou uvedená repro příliš velká. jestli pojedeš na ten poslech, zkus také menší sloupky Polk Audio s55e, Monitor Audio Bronze 5 nebo také Q Acoustics 3050i. Pro tento poslechový prostor by se dokonce hodily i "větší" regálovky na stojanech - Wharfedale EVO 4.2, Magnat Signature 903 nebo třeba Klipsch RP-600M.
Tak regály zakázala paní.. ,ono je to 25m2, ale jedna strana je otevřená do kuchyně. Ty menší Polk určitě zvážím, podle toho co jsem přečetl by mě mohli sedět, ještě poslechnu a uvidím.
Tak mám finále Polk S60E, nebo Dali Oberon 7.
Ted jen najít kde se dají poslechnout oboje. Kdyby někdo věděl,(Plzeň - Praha) napište.
dík
Ted jen najít kde se dají poslechnout oboje. Kdyby někdo věděl,(Plzeň - Praha) napište.
dík
co u pana Hejhala v hifi Hejhal Plzeň,tam jsi už byl?
zatím ne, ale na www vůbec nemá Polk.
Tady by je měli mít https://www.salonydenon.cz/cs
Jo, dík. Vyrazím na Chodov.