repro kabel na tri wiring 2,5m

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

repro kabel na tri wiring 2,5m

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Uvažuju, přemýšlím, vymýšlím, vrtá mě to v hlavě, ale co je nejdůležitější, zatím spím klidně! A co vlastně se v té hlavě skrývá?
Případná výměna repro kabelů, které mám z RG213.
V první řadě nemohu jít do kabelů v řádu desítek tisíc, ale nějaký ten tisíc asi polknou….
Předhazuju seznam kabelů, jenž neznám. Třeba bych podle vašich zkušeností nějak ten seznam probral a třeba si i něco vybral.
Kimber 4PR(TC), nebo 8PR(TC), Supra. RONDO 4x2.5, PLY S/3.4 SCREENED, nebo RONDO 4x4 /UATTRO/. Krautwire Reference HT, Inakustik DUO-PE LS – 602, AudioQuest Type 4, WireWorld (LUNA 5.2, SOLSTICE 5.2 , OASIS 5.2 ), Neotech, nebo některý z typů Van Den Hull, Oehlbach Twin Mix Two na basy, Twin Mix One na středy a výšky. Oehlbach BiTech 4…..
Pěkně bláznivý seznam, že? Prosím o shovívavost. *sunglases*
Ještě bych chtěl doplnit, že cca. 150 m od baráku mám asi 100 m vysoký rozhlasový stožár s výkonem 20kW *headbang*

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: repro kabel na tri wiring 2,5m

Příspěvek od dadaft »

říká se, že kdo zkusí Krautwire, má vyřešeno. potvrdil mi to jeden člověk, který nepřispívá na žádné fórum. ovšem má skvělý aparát. já na kabely moc nedám - ale když chceš utratit (a ne vyhodit) peníze, tak bych o Krautwire být tebou uvažoval...

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Re: repro kabel na tri wiring 2,5m

Příspěvek od Zdeny »

U kabelů platí, že s ním doladíš v určité míře zvuk aparátu. Platí to, že špatný aparát výborným kabelem nespravíš.
Kabel by měl být adekvátní. je to o vkusus každého z nás.
Já mám osobní zkušenost s řadou kabelů a celkem po pravdě řečeno, nedovedu se přenést přes to, že kus měděného kabelu stojí např. 30tCZK.Šel jsem cestou koaxiálních kabelů a po delší době jsem zakončil (zatím) u výkonového koaxu typu vlnovec a vnitřní trubka o vnějším průměru 30mm, vnitřní trubka 10mm. Pravada je, že jsem kabel napřed nějak detailně nezkuomla, spíše čekla, zdali sedne a nebude se mi na zvuku něco zdát. Maje před tím Shark MD II (mj. dost dobrý, leč mnohými odsuzovaný koax), tento výkonový kus trubky hraje lépe pro mé uchov v citlivých partiích vyšších tsředů (není uječený, výšky má velmi lehce potlačené proti S-MDII, ale čistší, reálnější.
Takže, nevím, jetli s z mého příspěvku něco vezměš, ale na tlustém výkonovém koaxu je fakt něco.
Není to Eridan (od Dudka), ten je slabší. Mj. dobrý kabel na bázi koaxu děla pan Brich z Briteku.

Odpovědět