Repro kabely

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Thermoval
Kontaktovat uživatele:

Repro kabely

Příspěvek od Thermoval »

Naděšel čas na výměnu repro kabelů (dvollinka proson)za něco lepšiho,hotového.Při brouzdani na internetu jsem narazil na českou firmu BABEXaudio a jejich kabely s označením YOUNG.V nabídce jsou dva Young a Young center.Jenže jeden jeden je dvakrat dražší než ten druhej.Pri pohledu na jeden http://www.audiovision.cz/BABEXaudio/24 ... enter.html a druhej http://www.audiovision.cz/BABEXaudio/13 ... oung-.html Mě připadnou uplně stejny aji složenim.Krom toho že jeden je k hlavnim repro a druhej k centru.Tak bych se chtěl zeptat zda by byla velka chyba propojit hlavní repro těma lacinějšima centrama.
Za odpověď předem díky!!!!

Mamut
Kontaktovat uživatele:

Re: Repro kabely

Příspěvek od Mamut »

Ono to bude asi tím,že cena za ten druhej je za pár a tudíž dvojnásobně dražší,k centru máš jen jenom jeden drát :D

warezo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od warezo »

ku kvalite sa vyjadrit neviem, ale nebude cena dvojnasobna koli tomu, ze young center je len jeden a young su dva?
- young - Délka: 2x2,0m - 1.690.- Kč
- young center - Délka: 2,0m - 845.- Kč

Thermoval
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thermoval »

*bravo*
Nj vono to tim nebude ,ale to tim je...No uplně slepej

Asket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asket »

no ja si koupil koncovky a metraz dvojlinky kabelu a ty pak nastrihal a pak spletl dokupy a zajimave je to ze u kolegy co ma dvojlinku jama.... relativne tlustou (10-12mm ??) udelalo to u mych vetsi prostor i vysky a lepe jeho bedny dejchaly....nez u jeho
ma kabelaz vysla asi na 3000kc (cca 2x 1.7m)
Obrázek

K tomu co jsi tam nasel...kdo vi jak to bude hrat a asi to je par a 1kus a dle toho i cena... Myslim si, ze se da koupit levny kabel osazet jej dobre a bude kvalitne hrat, pokud vylozene to nebude kabel na svarovani misto na repro...

Pamela
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pamela »

Asket
Dám ruku do ohně že se jmenuješ KRAUT. :mrgreen:

Asket
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asket »

*offtopic* Ne me jmeno je Svata ne Kraut... ale Kraut je prijmeni ne ? Ale na ten princip jsem pletl ty kable... az na to jak mi tu jeden hifista poradil asi blbe :D

mel jsem se pry vybodnout na stribrene kable a pouzit jine.... ale nekde jsem uz psal, ze jen tak vam nikdo neda 2x 2m na odzkouseni z kazdeho co jak hraje ci nejaky test... (kdysi byl pred xx lety) ale dnes uz je jina technologie a nevime jaky drat od jakeho se o moc lisi.... s popisem zavad.... tot cely problem... tudiz jestli Eagle jsou fakt hodne kvalitni nez treba Oelhbach ci Jamo atd... v danem prurezu treba 2.5mm tak bych bral po 1mm nekolik metru toho typu a spletal bych to....

ale Kraut fakt nejsem. jsem jen mizerny hifista chudak, ktery resi veci trochu jinak ponekud levne... ackoliv v hifi slovo levne asi neni.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Asket píše:......mel jsem se pry vybodnout na stribrene kable a pouzit jine....
Nevěř všemu co se říká, mně právě postříbřené reprokabely odstranily problémy se sykavkami.

Pistacius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pistacius »

Sykavky? A ako? Objavili sa, alebo stratili. Ale asi skôr to prvé, že? Vraj sa tým zlepší prechod HF signálu.

Odpovědět