Repro po predchodzich majitelech
Repro po predchodzich majitelech
Ahojte,
kupil som byt kde mi majitel nechal jeho vyrobené repro (bol truhlař) takže asi chápete. Aktuálně tom mám ako "kus nábytku".
Chcem sa opýtať či má zmysel do toho nejako investovať, prípadne čo by k tomu trebalo aby to fungovalo dobre. Mám doma slabučké HIFI na ktoré som to napojil a zostava znela trošku duto a chýbali mi tam stredy. Všetky repra by mali fungovať, ale asi musím otestovať samostatne jedno po druhom.
Nemám zosilovač, nemám žiadne skusenosti so zapojením. Prikladám len fotky ktoré som spravil ked som to rozobral. Mám 2 rovnaké (Prvava/ľava) strana,
Dakujem za každú pomoc.
kupil som byt kde mi majitel nechal jeho vyrobené repro (bol truhlař) takže asi chápete. Aktuálně tom mám ako "kus nábytku".
Chcem sa opýtať či má zmysel do toho nejako investovať, prípadne čo by k tomu trebalo aby to fungovalo dobre. Mám doma slabučké HIFI na ktoré som to napojil a zostava znela trošku duto a chýbali mi tam stredy. Všetky repra by mali fungovať, ale asi musím otestovať samostatne jedno po druhom.
Nemám zosilovač, nemám žiadne skusenosti so zapojením. Prikladám len fotky ktoré som spravil ked som to rozobral. Mám 2 rovnaké (Prvava/ľava) strana,
Dakujem za každú pomoc.
Re: Repro po predchodzich majitelech
Asi by to šlo nějak rozehrát.
Budeš potřebovat někoho, komu by se do toho chtělo nebo se naučit měřit a ladit reprobedny.
Záleží na tom, jestli máš chuť si hrát a učit se to nebo spíš jen poslouchat.
Dobré bazarové dvoupásmo to nejspíš přehraje.
Jsou to skoro nejhorší reproduktory, co se u nás dají/daly sehnat.
Budeš potřebovat někoho, komu by se do toho chtělo nebo se naučit měřit a ladit reprobedny.
Záleží na tom, jestli máš chuť si hrát a učit se to nebo spíš jen poslouchat.
Dobré bazarové dvoupásmo to nejspíš přehraje.
Jsou to skoro nejhorší reproduktory, co se u nás dají/daly sehnat.
Nemám chuť sa s tým hrať...ak by som z toho dokazal dostať dobry zvuk zapojenim nejakeho zosilovača za niekoľko tisic KC tak to by som ešte zvládol.
S tými najhoršimi reproduktormi si ma veľmi nepotešil. Ak by som to cele chcel streliť, vieš tipnuť za koľko by sa mi to podarilo?
S tými najhoršimi reproduktormi si ma veľmi nepotešil. Ak by som to cele chcel streliť, vieš tipnuť za koľko by sa mi to podarilo?
Pokud jsou repra nepoškozené a pokud najdeš kupce, tak by se to dalo prodat za cca 1000-1500kč v eurech cca 45Eur
Nejlepší z toho budou ty kondíky se šroubem.
Nejlepší z toho budou ty kondíky se šroubem.
Na reprobedně je nejnáročnější truhlařina tj výroba ozvučnice
s repráky či výhybkami můžeš tunit dle libosti až do optima
s repráky či výhybkami můžeš tunit dle libosti až do optima
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
no uprimne truhlarina na tehle bednach stoji za starou belu
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vyhod to.
Tento srot nikdy dobre hrat nebude, s nicim.
Ok díky pani.
Skusim to steliť na bazoši za 2000kc. Uvidime.
kazdopadne si už manželka miesto (v prípade že to vyhodím) a postavi tam črepnik so zamiokulkasom.
Skusim to steliť na bazoši za 2000kc. Uvidime.
kazdopadne si už manželka miesto (v prípade že to vyhodím) a postavi tam črepnik so zamiokulkasom.
Nikdo soudnej tohle nemůže koupit, natožpak za 2000 Kč. I za 100 Kč by to bylo pořád silně předražený.
Nejsem žádný expert, ale to dříví vypadá hrozně. To těžko někdo koupí, ale...
Dřevo asi ne. Spíš ty basáky, pokud jsou nepoškozené v topovém stavu.
Vymontuj repráky, po párech je prodej na Aukru a zbytek vyhoď...
Inak ak bol byvaly majitel truhlar, tak dost priserny. Ako pise Lad2000- Vybrat repro a tie za pa korun predat, zbytok vyhodit. “Reprosustavy” ako celok su tak za odvoz, to nikto nekupi ani za 1000,- Kc.
Byvaly majitel bol truhlar relativne dobry-co sa tyka nabytku. Na truhlarinu reproduktorov je vsak treba iny tym “truhlare”.
Uvidim. Mam na to miesto kde to mozem skladovat. Skusim to predat ako celkok. Ak nic tak to rozoberiem.
Uvidim. Mam na to miesto kde to mozem skladovat. Skusim to predat ako celkok. Ak nic tak to rozoberiem.