Repro

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
kedlub
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Repro

Příspěvek od kedlub »

zdravím,všechny.prosím o názor na repro pro electrocompaniet monobl.180,ec4.8 předz.obyvák 20m.

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Repro

Příspěvek od FS »

Ahoj. Tak přesně s tímto předkem a koncákem jsem pár let žil :) Ještě jsem k tomu měl DAC EDC1 také od Electrocompaniet.

Hrál jsem k tomu postupně na:
- Xavian XN 180 II - to si EC zaslouží mnohem lepší repro, tyhle Xaviany byly část mé hifi historie, ale EC AW180 s EC4.8 už patří do vyšší ligy
- Wilson Benesch Trinity - to byla chyba, po týdnu jsem je s prosíkem vracel do studia
- Wilson Benesch A.C.T. (mimochodem, tady jsou v doprodeji https://www.amarockstudio.cz/doprodej)
- Wilson Benesch C60

C60 byly nejlepší (WB Chiméra byly pro mne cenově nedosažitelné), ale ani s ACT to nebylo vůbec špatné *2thumbsup*
Pokud bych měl mít nějakou drobnou výhradu, potom to byla potřeba u obou WB mírně zvýšit hlasitost (pro představu, ve srovnání s jinými kolegy hifisty poslouchám velice potichu), aby se zvuk otevřel. Jejich zvuk je spíše přesný a pocitově trochu "lenivý" - nemyslím to jako negativum. Prostě jen ty bedny hrály bez snahy o takový ten prvoplánově přitažlivý wow efekt.

kedlub
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kedlub »

ahoj a díky na ty wilsony jsem koukal jsou z kopřivnice,problé je něco dotáhnout do baráku a poslechnout no a ještě mám trochu strach ze zadního basref.ale wilson b to joooo..no ještě kouknem v praze na av. show.

kedlub
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kedlub »

:shock:

FS
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od FS »

Já je měl umístěné cca 60 cm od zadní stěny a "hučák" se nekonal, jinak taky jen obývák cca 20m2. Vyzkoušení doma je v této kategorii nutností - to tě stejně nutně přivede k tomu, že si budeš vybírat repro tam, kde to máš rozumně daleko.

Nezmínil jsi, jaký typ hudby upřednostňuješ?

kedlub
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kedlub »

poslouchám rock,blues,j.bonamassa,b.cobham,d.sherinian,....podle nálady i staré věci zeppelin atd.

kedlub
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kedlub »

jazz,jazz rock

kedlub
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kedlub »

*headbang* *taktone* :lol: no a jinak čučím na audio markt na bw 803d4 cca.6000eur.jak by to sedlo ale to jenom čučím

Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Sany »

Jak psal FS k EC si opravdu sednou WB, ovšem ceny nových jsou dnes poměrně vysoké. Ty EC 180 hrají parádně a nemají problém s žádnou běžně dostupnou bednou slyšel jsem na nich Wharfedale, Triangle,Sonus Faber, Qadral, vše vždy bez problému. Chce to jen jezdit a vybrat si dle svých financí a zvukových požadavků.

kedlub
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kedlub »

ok díky.nějaké wb diskovery se prodávají na hifionline ale chci tak 2-3 roky stáří těch nějakých repro

kedlub
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kedlub »

zdravím všechny.názor na bw804 d3 repro

Odpovědět