sehnal jsem si bedny, sice žádná špičková třída, ale zatím aspoň něco, chtěl bych se zeptat...
Tyto bedny jsou od Hifivěže a mají 2 dvojlinky, takže jedna dvojlinka se připojuje pro Subwoofer a druhá pro zbytek. Nemám problém se zapojením, ale chtěl bych se zeptat na vlastnosti...
Mám zesilovač, který umožňuje na něho zapojit 2x2 páry reprobeden (takže je to označeno jako výstupy A a B), do Áčka se připojí jeden pár a do Béčka druhý pár beden, prostě klasika, takto to má mnoho zesilovačů.
De o to, že já jsem chtěl mít zapojený i ten Subwoofer, tak jsem tu dvojlinku od Subwoofer zapojil do Béčka (jakoby druhý pár reprobeden).
Problém je v tom, že se mně zdá, že těch basů je tam dost málo, když je porovnám s mými aktivy u kterých můžu zvýraznit/znížit výšky/basy (samozřejmě že to jde i u toho zesilovače, ale když to mám na střed, tak ty basy jsou slabé)...
Vím, že u té Hifivěže byly ty bedny připojeny tak, že jedna dvojlinka šla normáně do reprosvorek a druhá (Subwoofer) šel do výstupu, který byl označen jako Subwoofer, to samé zapojení bylo i u druhé reprobedny.
Proto si myslím, že ten výstup pro Subwoofer je trošku poladěný a že nejspíš jsou více vytažené basy, aby se do toho basáku dostávaly spíše ty hluboké tóny, je to tak???
Jinými slovy si myslím, že když ty reprobedny mám zapojené na zesilovač, který je čistě stereo a nemá výstup na Subwoofer, tak že ten signál, který posílám do reprobeden přes tu Subwooferovou dvojlinku, že ten Subwoofer z těch beden nehraje tak nízké tóny jak by měl, mám pravdu???
Předem díky za odpovědi a názory