Ahoj Všem!
Koupil jsem gramofon AVID DIVA II SP s raménkem REGA RB 301.Přenoska je zatím prach obyčejná AUDIOTECHNIKA.
Našel by se někdo, kdo by byl ochoten ke mně přijet a nastavit mi přenosku a ramínko?
Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti ani věci k tomu potřebné.Zatím nemám ani phono preamp.Jedná se mi čistě o nastavení.Pokud by byl někdo ochoten přivést sebou i vlastní preamp, byl bych rád.
Samozřejmostí je,že uhradím náklady na dopravu a seřízení gramofonu.Jsem z Buchlovic u Uh.Hradiště.
Děkuji.Roman.
Seřízení gramofonu.
Re: Seřízení gramofonu.
Nejsem odborník, ale myslím, že už vím co a jak. Phono můžu vzít také. Nemám sice kovovou šablonu, takže by to nebylo na desetinky, nicméně na půl milimetříku to lze i bez šablony. Musíš ale vidět minimálně doporučený přítlak na hrot Tvé přenosky a mít veškerou kabeláž, ať to můžeme odposlechnout.
Kdyby se Ti chtělo, napiš SZ. Nemám to do Buchlovic příliš daleko. Alespoň někomu do začátku mohu oplatit Peerovu a Efičákovu pomoc.
Kdyby se Ti chtělo, napiš SZ. Nemám to do Buchlovic příliš daleko. Alespoň někomu do začátku mohu oplatit Peerovu a Efičákovu pomoc.
-
Roman2
lubine,
děkuju moc za ochotu, ale už jsem kontaktoval PP hifi studio v Otrokovicích a majitel je velmi ochotný a přenosku i raménko mi nastaví. Dodá mi taky přenosku Benz Micro Glider SH. Nicméně, pokud by jsi měl někdy cestu kolem, tak jsi vítaným hostem.
děkuju moc za ochotu, ale už jsem kontaktoval PP hifi studio v Otrokovicích a majitel je velmi ochotný a přenosku i raménko mi nastaví. Dodá mi taky přenosku Benz Micro Glider SH. Nicméně, pokud by jsi měl někdy cestu kolem, tak jsi vítaným hostem.
OK, ať Ti to šlape....