Seřízení gramofonu.

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Roman2

Seřízení gramofonu.

Příspěvek od Roman2 »

Ahoj Všem!

Koupil jsem gramofon AVID DIVA II SP s raménkem REGA RB 301.Přenoska je zatím prach obyčejná AUDIOTECHNIKA.
Našel by se někdo, kdo by byl ochoten ke mně přijet a nastavit mi přenosku a ramínko?
Nemám s tím vůbec žádné zkušenosti ani věci k tomu potřebné.Zatím nemám ani phono preamp.Jedná se mi čistě o nastavení.Pokud by byl někdo ochoten přivést sebou i vlastní preamp, byl bych rád.
Samozřejmostí je,že uhradím náklady na dopravu a seřízení gramofonu.Jsem z Buchlovic u Uh.Hradiště.

Děkuji.Roman.

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Seřízení gramofonu.

Příspěvek od lubin »

Nejsem odborník, ale myslím, že už vím co a jak. Phono můžu vzít také. Nemám sice kovovou šablonu, takže by to nebylo na desetinky, nicméně na půl milimetříku to lze i bez šablony. Musíš ale vidět minimálně doporučený přítlak na hrot Tvé přenosky a mít veškerou kabeláž, ať to můžeme odposlechnout.
Kdyby se Ti chtělo, napiš SZ. Nemám to do Buchlovic příliš daleko. Alespoň někomu do začátku mohu oplatit Peerovu a Efičákovu pomoc.

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

lubine,
děkuju moc za ochotu, ale už jsem kontaktoval PP hifi studio v Otrokovicích a majitel je velmi ochotný a přenosku i raménko mi nastaví. Dodá mi taky přenosku Benz Micro Glider SH. Nicméně, pokud by jsi měl někdy cestu kolem, tak jsi vítaným hostem.

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

OK, ať Ti to šlape....

Odpovědět