Sestava gramofonu a repro

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Filipo
Kontaktovat uživatele:

Sestava gramofonu a repro

Příspěvek od Filipo »

Zdravím všechny,
chci si již delší dobu pořídit nějaký gramofon, ale absolutně se nevyznám. Obracím se tedy s prosbou, jestli by se tu našla hodná duše, která by mi pomohla složit kvalitní soustavu okolo 15, max do 20 tisíc. Potřebuji do té ceny nacpat vše. Čím nižší cena, tím líp pro mojí peněženku, ale vím, že tady se moc šetřit nedá. Gramofon by byl na domácí poslech, jelikož mám přístup k origo vinylům AC/DC, Iron Maiden, Nirvana, apod. Předem díky moc za jakoukoliv pomoc *2thumbsup*

jirka28
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sestava gramofonu a repro

Příspěvek od jirka28 »

Trochu přesnit, za uvedenou částku gramo + zasilovač + bedny? Do jakého prostoru to bude? Počítáš do budoucna s další investicí nebo hledáš konečné řešení pro příležitostný poslech?

Filipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filipo »

Ano, jak jsem psal, do ceny potrebuju dostat vše, čili repro, gramofon i zesilovač. Poslech bude příležitostný v místnosti cca 20 metrů čtverečních. Do budoucna bych se třeba nebránil tomu, abych sehnal lepší komponenty. Koukal jsem ještě na věci od Pro-Ject, na které jsem slyšel chválu, je to opravdu tak kvalitní? Nebo to má jen jméno?

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

i proto je pro tebe cesta aktivnich beden, na tom odkazu co jsem daval se vejdes do ceny, navic to umi i streamovat. Na prilezitostny poslech too stacit urcite bude. Od Pro-jectu to v teto cene urcite neposkladas

tombas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od tombas »

Vzhledem k financím bude gramo + aktivní repro ta správná cesta, ale v budoucnu zase dražší, vzhledem k pořízení zesilovače a repro.
A co se týká Pro-Jectu, tak je to jako se vším, mají levnější průměrné kousky i špičkové zařízení.

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

S takovym rozpoctem bych sel jednoznačně cestou z druhe ruky..... ;)

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Do rozpočtu 15-20t se vejdeš s novým gramcem Pro-ject a zesilovačem, bednami second hand nic nehrozí životnost je prakticky neomezená jen zvolit tu správnou značku !

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

Ale moc pekne v inzeratu klučina tu as 501 popisuje. Větu "Nejlépe hraje se stříbrnou kabeláží",si musim vytisknout a zarámovat.

Odpovědět