Sestava - nadšený amatér
Re: Sestava - nadšený amatér
Samá sračka.Pokud chceš dobrej zvuk sežen DPA223-222mk2, k tomu kvalitní předzes, a budeš spokojený jakékoli výše uvedené zesíky nabízené, se nehodí za nic. věř mi sám jsem tím prošel.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
hm, proc ne ... cenovy limit jsi videl ?
V tom případě denon 1500

a dynavoice df 6-8
https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... voice/df8/
to měl známý ,sedí k sobě.

a dynavoice df 6-8
https://www.hifionline.cz/hifibazar/pro ... voice/df8/
to měl známý ,sedí k sobě.
Vzhledem k multifunkcnosti bych asi jako zaklad zvolil MARANTZ PM7005, momentalne jsem nikde zatim nezaznamenal bazarovej..... a premyslim nad repraky, je toho strasna spousta
3 pasmovy, sloupy do 15k
Mate nekdo na ten Marantz nejaky recenze?

Mate nekdo na ten Marantz nejaky recenze?
Ma cenu vzit low-cost lepsich znacek -pioneer, marantz napriklad, nebo se vyplati koupit vyssi radu horsi znacky - Onkyo, Yamaha.....atd
Koukam ze treba v porovnani s Marantzem 60w mam nabusenejsi Onkyo 75w za 1/2..... ?
Koukam ze treba v porovnani s Marantzem 60w mam nabusenejsi Onkyo 75w za 1/2..... ?
Promiňte, ale vy sám nevíte co chcete. Takových je tu spousty. Nejlepší je si něco půjčit od kamaráda a zjistit, že to Onkyo nehraje a že hraje lépe jiná značka atd.
Rothaudio
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
kde jsi cetl o tom co je lepsi a co horsi znacka ???

Svatá pravda,pokud někde neposlechneš a sám neuznáš,co je tobě bližší,je ůplně zbytečné polemizovat na základě nějakých rádoby vyčtených nebo vygooglených teorií či doměnek

1) Máš nějakej speciální důvod, když už máš založený dvě prakticky shodný témata ze stejný doby, je teď ještě obě plnit stejnými příspěvky? Nebo máme taky všechny odpovědi psát do obou témat zároveň?
2) Uvědomuješ si, že nemusí být úplně přímá úměra mezi kvalitou / výkonem / lepší-horší značkou? Nevím, kde jsi přišel na srovnání, která z tebou uvedených značek by měla být lepší či horší (já osobně bych je zrovna srovnal úplně jinak), ale každopádně se liší zvukovým projevem. A jak ti tady radila už spousta lidí - bez poslechu budeš asi těžko vybírat a tohle teoretické polemizování nikoho moc dlouho bavit nebude.