Sháním výškový r. Gdwk 8-13/120 na ShaN se 22
Sháním výškový r. Gdwk 8-13/120 na ShaN se 22
Zdravím všechny,
mám prosbu, jestli někdo nevíte, jak nebo kde sehnat výškové reproduktory Gdwk 8-13/120 8ohm k bednám ShaN se 22 (případně neexistuje-li jiná varianta). Našel jsem sice polského výrobce Tonsil, ale ten nedoručuje zboží mimo Polsko a prodejnu má bohužel daleko. Dříve jsem je kupoval přes nějakou ostravskou firmu, ale ta už zřejmě nefunguje nebo je nedodává.
Díky za každý tip!
mám prosbu, jestli někdo nevíte, jak nebo kde sehnat výškové reproduktory Gdwk 8-13/120 8ohm k bednám ShaN se 22 (případně neexistuje-li jiná varianta). Našel jsem sice polského výrobce Tonsil, ale ten nedoručuje zboží mimo Polsko a prodejnu má bohužel daleko. Dříve jsem je kupoval přes nějakou ostravskou firmu, ale ta už zřejmě nefunguje nebo je nedodává.
Díky za každý tip!
Re: Sháním výškový r. Gdwk 8-13/120 na ShaN se 22
Ostravský Dexon nějakou alternativu v nabídce nemá? V Praze je pak Angelicaaudio, pán, který má tuny staré audio techniky, vč. kompletních reprosoustav i samostatných reproduktorů. Nějaké reproduktory jako náhradní díly má i htpshop.cz.
Díky moc! Zkusím. Na nabídku Dexonu jsem se koukal, ale nenašel jsem. Ještě zkontroluji, jestli jsem něco nepřehlédl. Možná je trochu problém ve tvaru a uchycení, nevím nakolik je to běžné...
Už se koukám, to je přímo Tonsil, takže to zkus u toho pána z Prahy, ten má Tonsil průběžně skladem. I když nevím, jestli konkrétně to, co sháníš.
Nebo zkus dát dotaz do e-shopu
https://www.skleptonsil.pl/gdwk-8-13-12 ... id677.html
třeba se domluvíš, ale s dobírkou bych tak jako tak nepočítal, asi budou chtít platbu předem.
https://www.skleptonsil.pl/gdwk-8-13-12 ... id677.html
třeba se domluvíš, ale s dobírkou bych tak jako tak nepočítal, asi budou chtít platbu předem.
Jj, jedině dotazem, protože jiná země než Polsko se tam na doručení zvolit nedá... Nejdřív tedy zkusím to AAudio. Díky!
Tonsil je Polský výrobce, jejich repro asi bude mít v nabídce více prodejců, není možné, že by to někdo neposlal do ČR.
Dobrý den, odpověděl jsem, ale omylem na nějaký uživatelský panel, tak nevím, jestli se k vám tak zpráva dostala...

NE VĚTŠÍ POČET,ALE VÍCE LIDÍ DOPRAVA JE ZA 400 KČ. Tak aby se to mohlo rozumně rozpočítat.POKUD CHCE DÁT LITR ZA PÁR...
To si musí zvážit, jestli mu to stojí za ty peníze, ale těžko bude hledat další lidi, kteří potřebují zrovna nějaké audio z Polska. A 400,- za dopravu ze zahraničí zase není takový ranec, pokud mu to zachrání bedny.
Také si myslím,kolega co jsem mu dělal repas,výměna kondů ,všechny rozjeté,tak bral nové výšky okamžitě,bedny jedou do dnes a pojedou. Pokud to jsou ty co jsem dal foto výše,tak mají ještě přilepený navíc magnet,ten jsem bral od nich také.
Ahoj .Jak jste dopadl? .Potřebují to samé co stejných beden.
Tak kdyby jste někdo potřeboval mám jeden na víc na prodej.737749057