Sirius II a BB DAC?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
slon
Kontaktovat uživatele:

Sirius II a BB DAC?

Příspěvek od slon »

Zdravím, mám delší dobu Cepheus mk2 a jsem s ním spokojen a prakticky to neřešim. No, ale stále mi vrtá hlavou co kdyby. Kdybych měl BB DAC tak bych si zase řikal to samé jen opačně to je mi úplně jasný *2thumbsup* . Prostě obě mašinky mě zaujali už od svého vzniku co jsem o nich četl.

Už jsou oba poměrně dlouho na světě. Neměl náhodou někdo možnost srovnat vedle sebe? S hodinami nebo bez (to je jedno). Jde mi jen o subjektivní názor (ze zvědavosti)..

Miero
Kontaktovat uživatele:

Re: Sirius II a BB DAC?

Příspěvek od Miero »

Nepočul som ani jeden, ale... aj keby bol ten druhý lepší, je dôležité si to vyskúšať u seba. Je možné, že oba sú tak kvalitné, že sa to na tvojej aparatúre nijak neprejaví. Prípadne ten druhý bude hrať inak, ale potom je zasa otázka, že ktorý hraje pravdivejšie.

A nenechať sa oklamať vzhľadom a očakávaniami, viac škatúľ a káblov neznamená hneď lepší zvuk.

Odar

Re: Sirius II a BB DAC?

Příspěvek od Odar »

Kazdopadne ma zmysel zrovnavat nasledovne:
- Sirius II VS BB-DAC
- Sirius II + SiriusSynchro VS BB-DAC + word clock
- OrionLite VS BB-DAC + word clock

Porovnavanie masin bez synchronizacie a so synchronizaciou podla mna nie je moc fer. Minuly tyzden som mal moznost u znameho vyskusat prinos samostatnej synchronizacie Tomasovho word clock generatora na CD prehravaci Marantz SA-7S1. Prinos bol znacny aj u pristroja tejto kategorie.

Odpovědět