Síťový kabel
Síťový kabel
Může mi někdo prosím dát tip na metráž kvalitního stíněného síťového kabel 3x2,5 podmínka je aby vnější průměr byl menší než 10mm.
Předem dík.
Předem dík.
Re: Síťový kabel
Pipis dík.
Ještě jedno upřesnění - může být i plochý, ale na výšku do 10mm a šířka do 30mm.
Ještě jedno upřesnění - může být i plochý, ale na výšku do 10mm a šířka do 30mm.
Koukal jsem na něj, akorát nevím, jestli 6A nebude málo. Potřebuji ten kabel na propojení od zásuvky do síťového filtru z kterého bude vše napájeno, kromě monobloků ty jdou přímo. Jem mi jasné, že nepojede vždy vše najednou, ale předzes. je v třídě A, a externí zdroje si taky něco vezmou a nejvíc asi pětikanál 180W x5 při 4 Ohm. U každého přístroje mám síťový kabel 3x2,5 tak mi ten kablík příjde trošku "tenký"pipis píše:Vítku, tak můžeš např. použít kabel od Renowna - Genie Mains Source Power Cable 6A, ten má šířku 8mm.
Mrkni sem:
http://hifinazory.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=4527
vitek
jako přívod rozhodně oaiyde tunami.
k sestavě je to dikutabilní. jako přívod bych nic jiného neřešil.
pokud ti tedy nevadí 1.600 za metr.

Peníze jsou až na prvním místě...ale jsem limitovaný lištou která má 30x10mmlachim píše:vitek
to je škoda.
přívod by měl být naddimenzovaný, ne?
vím, že elektricky a fyzikálně stačí....
vysvětlovalo mi to více hifipersón.
ale jako napájení bych rozhodně použil něco masivního alá tunami.
pro klid v duši. u tvé sestavy rozhodně.
v.d.h. bych chtěl použít já u své příští instalace.
pokud jej seženu v metráži, tedy.

přívod by měl být naddimenzovaný, ne?
vím, že elektricky a fyzikálně stačí....
vysvětlovalo mi to více hifipersón.
ale jako napájení bych rozhodně použil něco masivního alá tunami.
pro klid v duši. u tvé sestavy rozhodně.
v.d.h. bych chtěl použít já u své příští instalace.
pokud jej seženu v metráži, tedy.
Já myslím, že jak Oyaide tak VDH jsou "licny" určené pro pohyblivé přívody. Pro pevnou instalaci rozhodně Nordost. Je to speciální drát s teflonovou izolací, která se toho drátu ale nedotýká. V tom je jeho kouzlo. Tenhle drát se používá na vnitřní kabeláž výrobků Isotek. Je to postříbřená měď o průřezu 2,5 sq.mm. Má certifikaci a vyrábí se v černé, modré a zelenožluté. Zkusil jsem z něj vyrobit symetrický signálový pletenec a i ten "hraje" velmi dobře. Cena asi 30 USD/metr.
A nepoužívat žádnou běžnou síť. Udělat si soustrojí kde by elektromotor točil alternátorem a ten alternátor by napájel hifi. Nejlépe třífázový alternátor a pohánět jednotlivé přístroje z různých fází. Konečná v kategorii napájení.
A nepoužívat žádnou běžnou síť. Udělat si soustrojí kde by elektromotor točil alternátorem a ten alternátor by napájel hifi. Nejlépe třífázový alternátor a pohánět jednotlivé přístroje z různých fází. Konečná v kategorii napájení.
A co sluneční panely ? 
Vy se smějete, ale počkejte co mám já v plánu. Cha. Potom vás srandičky přejdou.... 
vitek
tak já už mlčím.
pro mou příští instalaci přívodu budu tedy shánět isotek
lubor
pod příští poslechovkou budu mít sklep. a do něj přesně toto umístíme!
jirie
sluneční panel mám na střeše.
bohužel nemá dostatečný výkon. a na zahradu se mi to montovat nechce.
tak já už mlčím.
pro mou příští instalaci přívodu budu tedy shánět isotek
lubor
pod příští poslechovkou budu mít sklep. a do něj přesně toto umístíme!
jirie
sluneční panel mám na střeše.
bohužel nemá dostatečný výkon. a na zahradu se mi to montovat nechce.
Díky za tip koukal jsem na to, ale český dovozce Gaia má nějak nedostupné webovky. Máš prosím Tě nějaký kontakt na někoho, kdo prodává metráž? Na jejich stánkách nejsem schopen zjistit vnější průměr těch kabelů.Renown píše:Pro pevnou instalaci rozhodně Nordost. Je to speciální drát s teflonovou izolací, která se toho drátu ale nedotýká. V tom je jeho kouzlo. Tenhle drát se používá na vnitřní kabeláž výrobků Isotek. Je to postříbřená měď o průřezu 2,5 sq.mm. Má certifikaci a vyrábí se v černé, modré a zelenožluté. Zkusil jsem z něj vyrobit symetrický signálový pletenec a i ten "hraje" velmi dobře. Cena asi 30 USD/metr.
Abych to ještě upřesnil: samostatný přívod už od pojistkové skříně mám, teď potřebuju v podstatě kabel k "prodlužovačce", který povede lištou, kterou mám v pokoji pod podlahou a který zapojím do síťového filtru. Limitující je rozměr té lišty.
Kabel k prodlužovačce jedině Van den Hul Mainnsstream. Nic lepšího za rozumnou cenu neexistuje.
A na konec čtyřzásuvku PS-Audio Juice Bar II.
renown
to popisuješ z fotky u mě doma, že?
to popisuješ z fotky u mě doma, že?
Renown píše:Kabel k prodlužovačce jedině Van den Hul Mainnsstream. Nic lepšího za rozumnou cenu neexistuje.
Pokud se mi vejde do lišty 30x10mm a utáhne vše, co už jsem psal výše, tak ho beru...
nevejde
má průměr 16 mm
má průměr 16 mm