Slooupové repro k Yamaha A-S500
Slooupové repro k Yamaha A-S500
Zdravím,
chtěl bych lehce upgradovat a koupit sloupové repro k mé Yamaze. Ideálně něco staršího, kvůli ceně (max 10 000).
Co se týče inzercí, zaujaly mě například tyto
Shan Apollo 250
Mission 782 SE
Authentic Voice Magic 622
Energy Connoisseur C6
Případě nové Teufel Ultima 40
Co si o tom myslíte? Utáhne ten zesík třeba ty Energy?
Díky moc za rady!
chtěl bych lehce upgradovat a koupit sloupové repro k mé Yamaze. Ideálně něco staršího, kvůli ceně (max 10 000).
Co se týče inzercí, zaujaly mě například tyto
Shan Apollo 250
Mission 782 SE
Authentic Voice Magic 622
Energy Connoisseur C6
Případě nové Teufel Ultima 40
Co si o tom myslíte? Utáhne ten zesík třeba ty Energy?
Díky moc za rady!
Re: Slooupové repro k Yamaha A-S500
Zkusil bych si poslechnout Dynavoice Magic F7-EX. Někteří prodejci je nabízejí přímo v kombinaci z Yamahou. http://www.hifionline.cz/reprosoustavy/ ... -ex-ver-3/
Souhlas se Sany. Bedny umí pěkně prostor a s Yamahou si "sednou".
A není to zbytečná investice do beden s ceníkovkou 10K, když bych v budoucnu chtěl stejně upgrade?
Včera ti to ještě přišlo jako dobrý nápad. Ale tohle si musíš rozhodnout sám. Pokud se ti povede výborný bazarový kup (nepravděpodobné) tak se s bednama za 10k dá žít.
(Já jsem za 4k koupil bedny s původní cenou 1.800 DM, je fakt, že vzhledem hodně klamou. Po tuningu už celkem hrajou)
(Já jsem za 4k koupil bedny s původní cenou 1.800 DM, je fakt, že vzhledem hodně klamou. Po tuningu už celkem hrajou)
Jestli Tě "to chytne", tak upgrade budeš v budoucnu dělat ještě desetkrát. Zbytečná investice? To sis mohl říct i u té Yamahy. Stejně se tu nic nedozvíš, co Ti bude vonět na 100% a rozhodnutí zbyde na Tobě. Hifi je o lásce k muzice, o snaze to celý "vypiplat" a bohužel taky o penězích.enGiN píše:A není to zbytečná investice do beden s ceníkovkou 10K, když bych v budoucnu chtěl stejně upgrade?
Svatá pravda 

No něco na tom bude... 
Zkusím se domluvit s prodávajícími a vyzkouším bedny na mé Yamaze a uvídím no...

Zkusím se domluvit s prodávajícími a vyzkouším bedny na mé Yamaze a uvídím no...
Tie Mission 782 SE sú tiež zaujímavé (a aj pekné) bedne. Ak máš možnosť ich odskúšať s tvojou aparatúrou, tak by možno stáli za zváženie.
Každopádne daj vedieť čo si vybral.
Každopádne daj vedieť čo si vybral.
Tak Missiony už jsou doma a spokojenost maximální! S yamahou si sedly pěkně a bas mě velice příjemně překvapil!
Super !! Užívej hudby...