1, Kvalita nahrávek - bohužel poslouchám metal a z hrůzou zjištuji, že většina mých nahrávek jsou klasické mp3 a je problém - sehnat aspoň Flac kvalitu.
Tidal a podobné streamy mi bohužel nepomůžou maj asi 20% toho co bych si představoval.
Jak to řešíte? Má cenu šahat po vyších sluchátkách-když kvalita krmení je horší? Zkusím si holt přenastahovat všechno co najdu, ale není toho moc.
Dále co se týká Flacku občas najdu cd co má 400 mb občas i víc než 1 giga.... Asi vyjdu z toho, že čím větší tím lepší, ale nevím.
2. Zesilovač - jasně múžou hrát i bez toho, ale - má smysl? Dá se poslech výrazně posunout? Co se týká potřeby a značky má to nějakou úměrnost? (když k sluchátkům za 5k třeba zesík do 8k,10k,? ) Nerad bych plácačkou na velblouda a obráceně.
3. Cesta - počítám převážně s poslechem datové hudby - tak bych rád, vymyslel ideální cestu
PC/zvukovku? nějaký tip? - případný zesík - samotné sluchátka - je nějaká další, jiná varianta nad kterou se dá přemýšlet?
4. Sluchátka otevřená do 5-6k, vyhlídlou mám řadu HD 559-599 od Senheiseru, případně AKG 702 ( ty jsou za půlku)..... samozřejmě s přihlédnutím ke všem poznatkům
Původně jsem měl jasnou volbu hned Sennheisery HD 600 a zesík, ale děsí mě že na tom prostě nemám co hrát

Za všechny rady a porady děkuji