Zdravím, vyskytla se mi závada u 57čky, po pár minutách se přestane otáčet navíjecí trn a přehrávání se zastaví. Doufám, že to bude jen nějaký řemínek.
Nemáte někdo zkušeností ?
Děkuji Leny
SONY DTC 57 ES DAT recorder
Re: SONY DTC 57 ES DAT recorder
Ahoj,mám stejnou mašinku Sony DAT 57ES se stejnou závadou jak uvádíš.Podařilo se závadu odstranit?
Tak to by som už videl ako typické kurvitko od výrobcu, nezvažujete spoločnú žalobu u Európskeho súdu? Toto si predsa výrobca nemože dovoliť, aby sa niečo takéto pokazilo iba po 20rokoch použivania !!! 

Našel jsem servis ve Zlíně http://www.servis-sirius.cz/opravy-audio-zlin.htm
Leny635: řemínek je na mechanice pouze jeden,ten ale není na pohon pásku asi. Trošku jsem kukl dovnitř.
Leny635: řemínek je na mechanice pouze jeden,ten ale není na pohon pásku asi. Trošku jsem kukl dovnitř.
zatím jsem to neřešil, hrál jsem na něm fakt málo, až bude čas, rozeberu ho a podívám se jestli je to řešené řemínkem nebo ne.Doufám, že je to řemínek, jinak to asi bude naprd.
To: Favos, hmm tak to je blbý, zavolám asi do toho Zlína, ale je to fakt z ruky pro mě 

Tak je opraveno ve Zlíně, ještě ho u sebe nemám, ale dle technika se oprava povedla perfektně, jsou tam nějaké kluzné spojky a ty moc klouzaly 

tak zase jede jako dříve