Soundbar k samsung QLED
-
- Kontaktovat uživatele:
Soundbar k samsung QLED
Ahoj vlastním TV Qled 7 z roku 2017 a rád bych si k tomu dokoupil nějaký soundbar stejné značky. Dle ceny mě v současné době zaujaly dva a to samsung MS650 což je můj favorit nebo samsung nw700. Co si myslíte vy?
Soundbar využiji jako doplněk k TV nejsem moc náročný, takže netfilx filmy a serialy, stažené filmy, PS4 a dětské pohadky.
Díky za rady
Soundbar využiji jako doplněk k TV nejsem moc náročný, takže netfilx filmy a serialy, stažené filmy, PS4 a dětské pohadky.
Díky za rady
Re: Soundbar k samsung QLED
Zvukovo budu asi podobne, vyber si podla sirky kolko mas pod TV a podla toho ako ho chces pripojit k TV popripade ine zariadenia (maju ine vstupy, resp. moznosti pripojenia).
-
- Kontaktovat uživatele:
No mě právě trochu mate ta hloubka reproduktorů u nw700 ze je poměrně malá, trochu se bojím zvukového výstupu, ale bude to zavěšené pod TV tak bude místa dost. Jinak raději bych to měl připojené přes ARC protože je to spojené hned, nevím jaká odezva nebo spozdeni by bylo pres optiku nebo wifi. Popřípadě jestli pres wifi bych mohl využít i DTS ci DD v 5.1 u mne teda 3.1.
Ziaden zazrak to nebude ani z jedneho. Ten NW700 je slim verzia (mimochodom uz sa prestala vyrabat), ale objem sa zda byt podobny. Ked tak si to este prepocitaj
Inak ak to chces spojit cez ARC, tak to mozes vyberat i ine znacky nez Samsung.
Inak ak to chces spojit cez ARC, tak to mozes vyberat i ine znacky nez Samsung.
-
- Kontaktovat uživatele:
To jo ale jiná značka soundbaru mi nepodporuje v TV ekvalizér pro úpravu zvuku, proto samsung. A ano jsou sice starší ale právě proto teď ve výprodeji za super cenu. Oboje za 6 tisíc.
njn, ked nebudes vediet, vyberaj podla vzhladu ... lebo az nebudes spokojny so zvukom, tak sa aspon budes moct utesit tym, ze to aspon dobre vyzera
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak o vzhled mi nejde, jde mi o zvuk, ale chci aby mi to TV podporovala a mohl si tam různe volit režimy a poupravovat a to mi u jiných značek TV nepodporuje. A jelikož subwoofer nemám kam dát volím tyto varianty.
Nj, ale ekvalizerom nevyriesis vsetko, resp. len velmi malo.
Radsej by som hladal kvalitnejsi soundbar, nez horsi u ktoreho mozem nastavovat ekvalizer. Resp. uplne inak, radsej slusnejsie stereo bednicky zavesit na stenu, nez lacny soundbar s 3D efektom. Efekt sa rychlo omrzi, ale zafarbenie zvuku zostava.
Napr. na vystave som pocul Sennheiser Ambeo soundbar (cena cca 50 tisic) krasne Dolby Atmos efekty i dojem hlbokych basov, ale na moje usi to nehralo lepsie nez nejake bazarove repro s bazarovym zosilnovacom za 10 tisic Kc celkom.
Radsej by som hladal kvalitnejsi soundbar, nez horsi u ktoreho mozem nastavovat ekvalizer. Resp. uplne inak, radsej slusnejsie stereo bednicky zavesit na stenu, nez lacny soundbar s 3D efektom. Efekt sa rychlo omrzi, ale zafarbenie zvuku zostava.
Napr. na vystave som pocul Sennheiser Ambeo soundbar (cena cca 50 tisic) krasne Dolby Atmos efekty i dojem hlbokych basov, ale na moje usi to nehralo lepsie nez nejake bazarove repro s bazarovym zosilnovacom za 10 tisic Kc celkom.
...a už je to tady "bedničky na stěně" a "bazar"
Očekával jsem to dříve než v 7. příspěvku.
Samozřejmě, že klasické bedny mohou mít přirozenější podání zvuku, ale tazatel chce SB vhodný ke své TV
Také mu nebudu radit, aby si pořídil podobné bedny s 12" basákem, které používám k TV doma.
Máš-li možnost, zajdi si některý z vyhlédnutých SB poslechnout.
Nebude to sice nic pro zdejší fajnšmekry (ani pro mne), ale na zlepšení zvuku placatých TV určitě lepší, než bez.
Tip: rovněž Samsung HW-MS650, ale dle recenzí má jednu zásadní chybu....Neumi uvarit kafe!
Očekával jsem to dříve než v 7. příspěvku.
Samozřejmě, že klasické bedny mohou mít přirozenější podání zvuku, ale tazatel chce SB vhodný ke své TV
Také mu nebudu radit, aby si pořídil podobné bedny s 12" basákem, které používám k TV doma.
Máš-li možnost, zajdi si některý z vyhlédnutých SB poslechnout.
Nebude to sice nic pro zdejší fajnšmekry (ani pro mne), ale na zlepšení zvuku placatých TV určitě lepší, než bez.
Tip: rovněž Samsung HW-MS650, ale dle recenzí má jednu zásadní chybu....Neumi uvarit kafe!
-
- Kontaktovat uživatele:
Miero a jaký soundbar by jsi doporučil? Tyto byly kolem 6000kc což je asi 240 euro. Takže kolem toho bych se asi chtěl držet.
Jinak v tom cenovém limitu dělám ještě dobře nebo se dá za ty prachy sehnat něco lepšího.
A ano jde o to abych si zlepšil zvuk z placate TV. I když chápu tady kované audio profíky že pro ně to nic není.
Jinak v tom cenovém limitu dělám ještě dobře nebo se dá za ty prachy sehnat něco lepšího.
A ano jde o to abych si zlepšil zvuk z placate TV. I když chápu tady kované audio profíky že pro ně to nic není.
Aha, no to jsem minulý týden řešil u bejvalky a dostala ze skříně starý Logitechy X230 2.1, ucpal jsem basreflex na wooferu, proti dunění jsem změřil a aplikoval korekce místnosti pomocí REW / Equalizer Apo a hraje to dost dobře, asi tak 5x líp než televize. Ty repráčky stály před 10 lety 850,- Kč. S nějakým soundbarem za šestku v podstatě budeš mít to samé. Uzoulinké stereo a basy začínající od 80Hz.
Tazko radit, ked takmer nie je podla coho.
Ale tento Yamaha YAS-108 ma "podobne" hodnotenie zvuku ako Samsung Sound+ Premium za 2.5x cenu.
- https://www.techgearlab.com/reviews/aud ... ha-yas-108
Naviac je dostupny i v CR, tak mozno by som skusil objednat, vypocut a ked tak vratit ak nebude ono.
Podrobna videorecenzia (predchadzajuceho modelu) od Alana Rossa:
Ale tento Yamaha YAS-108 ma "podobne" hodnotenie zvuku ako Samsung Sound+ Premium za 2.5x cenu.
- https://www.techgearlab.com/reviews/aud ... ha-yas-108
Naviac je dostupny i v CR, tak mozno by som skusil objednat, vypocut a ked tak vratit ak nebude ono.
Podrobna videorecenzia (predchadzajuceho modelu) od Alana Rossa:
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli 2.0 kanál je u tohoto soundbaru dobrý. Teď mám samsung r550 a jsem z dialogů dost nespokojenej, docela mi tam chybí ten středový reproduktor.
-
- Kontaktovat uživatele:
I když teď koukám že v electroworldu by bylo v akci za 7200 Kč samsung hw-q60r byla by to lepší volba? Basáku bych misto nekde nasel.
V komentaroch k produktu ludia pisu, ze stredny kanal je slabsi/tichsi a jeden zakaznik tam doporucuju radsej vziat Q70R, ktory ma vlastny stredovy kanal:
- https://www.samsung.com/us/televisions- ... w-q60r-za/
- https://www.samsung.com/us/televisions- ... w-q60r-za/