Stereo do 12 000 ?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Re: Stereo do 12 000 ?

Příspěvek od tujatuja »

Rozhodně bych doporučoval koupi beden s možností poslechu - v ideálním případě u sebe doma. Jinak je to dost riziková koupě.

Nejde jen o to, jak si bedeny porozumí se zesilovačem, ale hlavně jak si porozumí s akustikou místnosti.

TemnyMagic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TemnyMagic »

To je faktor, na ktery jsem uplne zapomel. Diky
Ale je fakt, ze mozna je blbost to uzpusobovat mistnosti, protoze je mozne ze se treba za rok/dva prestehuju. Anebo jeste i druha moznost, ze je budu chtit dat do druhe mistnosti.
Pripadne v budoucnu, se da urcitym zpusobem upravit akustika mistnosti a udelat treba z mistnosti poslechovka ;)

Ale nerad bych aby jsem koupil nejake repro co maji ujecene vysky a zadny bass :oops:

Berme v potaz to, ze je to vymena za Geniusy a rekl bych ze ani ty nebyly delane na moji mistnost :D

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

TemnyMagic píše:ten edit tu chybi, no nic.. abych nezapomel mistnost mam (resp. pokoj) 4mx4,6m :mrgreen:

ale jak rikam, kdybych to pozdeji chtel dat do obyvaku, tak ten je vetsi, takze asi ty sloupy :oops:
Já mám regály v pokoji cca 6x6m a problém s ozvučením místnosti nemám. Takže bych se koupě regálů určitě nebál.

TemnyMagic
Kontaktovat uživatele:

abych pravdu rekl, budu bez SW, tak bych rad mel slusne zahranou bassovou slozku a to pry umi sloupy lip.
Prodam hudbu z auta, sice ne za moc, ale strop sloupu bych videl na cca 10 000Kc, to uz by neco slo najit k tomu NADu, nebo je to porad malo na sloupy :oops: ?
Jeste jednou pripominam ze jsem novacek a jestli se mylim v necem v tohle prispevku, prosim upozornete me. Diky

samoT
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od samoT »

Pokud půjdeš do studia, tak si určitě nech zapojit i nějaké regály ve stejné ceně a porovnej to. Ono nové sloupy za 10tis nemusí být žádná výhra, sice mohou nějak basovat, ale to může být tak vše.

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Ahoj,no strop není nikdy konečný,to možná poznás sám,někomu stačí sestava za dvacku,druhému nestačí ani za milión. Já jsem žil určitou dobu s NADy a k ním jsem měl sloupove repro Mission 782,podle mne se dají za 10 sehnat a za tu cenu jsou to výborné bedny pro více žánrů...

TemnyMagic
Kontaktovat uživatele:

samot: Za tu cenu bych chtel jete sloupy, nove urcite ne.

Patmann: Mission jsem chtel puvodne, ale byli mi rozmluven, ze se udajne daji sehnat lepsi repro za tuhle cenu.. Tak prohlizim bazary a trpelive cekam :)

sekal

Příspěvek od sekal »

A jaký model NADu budeš nakonec vlastně kupovat ? 372 nebo 350 ? A rozpočet zůstal stejný nebo jsi ho navýšil ?

TemnyMagic
Kontaktovat uživatele:

na 90% c372, takze nejspis 372ku. No sloupy bych rad okolo 10 000kc, pokud to bude mozne :-)

paolo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od paolo »

TemnyMagic
a kym ti byl ten Mission rozmluven? Doporucene Mission 782 prehraji jako nic jakoukoliv konkurenci. Jedine bedny, ktere se jim priblizuji jsou Kefy rady IQ.

Víš jaké mouchy měl zmíněný NAD C372?
Rothaudio

TemnyMagic
Kontaktovat uživatele:

on mel mouchy? Dohaje to nevim. Ja myslel ze je lepsi nez c350 :-(

A nasel jsem nejake kefy, http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... q70-black/ nebo http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... ve-jablko/ . To by mohlo byt lepsi nez mission, ne? A k tem druhym jsou jeste kabely :)

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Tohle je opravdu dobra volba. *palec* Na tvem miste bych sel spise do te 70tky. Je to naslednik tech 7SE a zatim to u KEFu chodi tak, ze novejsi model byva pokazde zvukove dal, nez predchudce. ;) Panove inzenyri se cini. *thumbs up* Ten mirny cenovy rozdil je v danem pripade zanedbatelny a kabely dokoupis vzdycky.

TemnyMagic
Kontaktovat uživatele:

takze esi juli@ uz mam doma. Pristi tyden bud pojedu anebo se poslou postou KEFy IQ70. Uz jen zesilovac, psal jsem tomu chlapovi a pry v DE neni na prodej zadny NAD. Bohuzel ani ja jsem nenasel nic na internetu do 8 000kc, kdyby jste o necem vedeli v tehle cene k tem kefum, tak me prosim upozornete.
Diky

Odar

Příspěvek od Odar »

Odpovědět