Chtěl bych poprosit o názory zdejších odborníků. O co jde, momentálně vlastním sestavu AVR Denon 3310 v kombinaci s 5.1 sestavou od Monitor Audio řada Bronze, kde přední jsou BX2(regálovky). V režimu domácího kina to hraje perfektně a tady jsem moc spokojený. Stereo také neurazí, ale poslouchám ho víc a víc a nejsem s ním už tak spokojený jako na začátku, znáte to - s jídlem roste chuť. Tím spíš, když jsem slyšel u p. Holcnera Vincenta SV 400 a AC V2M...tam mi spadla brada a po příchodu domů jsem byl se zvuku dost rozpačitý. Ano, vím, je to jiná liga.
V hlavě mám pořád brouka, že dokoupím nějaký stereo zesilovač, řekněme za cca 15tis(klidně i bazarový) a zvuk tím vylepším. Nejlépe aby měl v sobě DAC a mohl ho tak napřímo propojit s PC(přes optiku např. nebo USB), kde mám všechnu hudbu. Koupi externího DAC případně CD přehrávače bych se chtěl vyhnout.
Z kandidátů se mi líbí např Cambridge Audio Azur 651A, výše zmiňovaný Vincent SV400 případně NAD C356BEE(DAC)...případně doporučte.
Problém je, že bych chtěl zachovat stávající repro, tj. MA BX2 a vše by bylo propojené s AVR, tak abych mohl sledovat i nadále filmy. Vím, že repro bude asi hodně neadekvátní partner pro zesík, přesto si od tohoto počinu slibuju především lepší separaci jednotlivých nástrojů, více detailů a dynamiky. Momentálně je to takový guláš

Co myslíte, má tohle všechno vůbec smysl nebo jsem uplně vedle?

díky všem za názory.