Prosím o vaše návrhy, jaký stereo zesík byste doporučili k slupovým repro KEF QX30.
Přemýšlel jsem nad NAD nebo CA nebo pokud by někdo věděl o nějakém kvalitním Rotelu za dobrou cenu.. ?
Moc děkuji za názory,
al
stereo zesilovač k sloup. repro KEF QX30
Re: stereo zesilovač k sloup. repro KEF QX30
Možná velký Prospero poradí, ten má doma čtyřicítky...nebo se pletu? 
Re: stereo zesilovač k sloup. repro KEF QX30
“Dr. Rybo” neprehanej!
„Velky“ Prospero ma metr sedmdesát (
) a “zvukovy ogasmus” u nej prisel az s "cinskym" lampacem…i kdyz - ani "puvodni" Marantz ("PM 17 MkII") ho vlastne, v podstate, nijak nezklamal.
A navic- JEN hardrock uz davno neposloucha a tak je v doporucovani “KEFu” ponekud opatrny.
(JEN na medall a bigbít jsou urcite jiné znacky.
)
Rozhodne si ale nemysli, ze “XQ30” bigbít nezahraji, “XQ40” jsou ale jeste o kousek dal...ten druhy "basak" je urcite znat.
P.S.:
Nevim, kolik za vyprodejovou (ci pouzitou?) “XQ30” jeste pozaduji obchodnici v CR, napr.tady (http://www.liedmann.de/liedmann/project ... aufmodelle) jsou ale “40-ky” za cenu, kterou (v zásade) nelze odmitnout. Cenove “navyseni” oproti “30-kam” je (temer) nepatrne a jak uz jsem psal - pro rock/metall, opravdu smysluplne…
“Osobni” poslech ani “testovani” ale stejne nikdy nikoho neminou…
„Velky“ Prospero ma metr sedmdesát (
A navic- JEN hardrock uz davno neposloucha a tak je v doporucovani “KEFu” ponekud opatrny.
Rozhodne si ale nemysli, ze “XQ30” bigbít nezahraji, “XQ40” jsou ale jeste o kousek dal...ten druhy "basak" je urcite znat.
P.S.:
Nevim, kolik za vyprodejovou (ci pouzitou?) “XQ30” jeste pozaduji obchodnici v CR, napr.tady (http://www.liedmann.de/liedmann/project ... aufmodelle) jsou ale “40-ky” za cenu, kterou (v zásade) nelze odmitnout. Cenove “navyseni” oproti “30-kam” je (temer) nepatrne a jak uz jsem psal - pro rock/metall, opravdu smysluplne…
“Osobni” poslech ani “testovani” ale stejne nikdy nikoho neminou…