Stlpove repro k AVR Yamaha RX-V477

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
vako
Kontaktovat uživatele:

Stlpove repro k AVR Yamaha RX-V477

Příspěvek od vako »

Caute,

Mam kupeny receiver Yamaha RX-V477 a chcel by som k nemu kupit nejake nove stlpove repro cca do 400€. Repro by mali byt 50/50 filmy/hudba. Preto sa obraciam na radu od vas.

Povodne som rozmyslal na repro Yamaha ns-777 alebo ns-555, no vypocul som si ich ako hraju a bol som trochu sklamany. Vysky boli silnejsie (co mi nevadi a +- vyhovuje), ale basy boli dost slabe a bol som nimi dost sklamany. Mal som moznost porovnat ich s Jamo S626, tie boli zas neskutocne prebasovane a mali slabe vysky, takze do toho by som tiez urcite nesiel. Repro boli pustane z toho isteho receivera Onkyo (konkretny typ som zabudol pozriet).

Chcel by som nieco, co by hralo vyvazenejsie. Rozmyslal som este nad HECO Victa Prime 702, MAGNAT Monitor Supreme 1002, MAGNAT Vector 207. Niekde som cital, ze Magnaty si s Yamahou moc nerozumeju. Je to pravda?

Diky za rady Smile

jvees69
Kontaktovat uživatele:

Re: Stlpove repro k AVR Yamaha RX-V477

Příspěvek od jvees69 »

co Jamo S628 HCS? A rovnou by jsi mi pak mohl dát info jaká je spokojenost bo je taky plánuju.

Nebo Jamo C97 jen přední sloupy ..

vako
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vako »

Jama sa sa praveze trochu bojim kvoli tym slabsim vyskam. Neviem ako je to s ostatnymi modelmi, nemal som moznost pocuvnut.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Měl jsem Heco Aleva s Yamahou, nebylo to špatné. Kamarád má na ní teď Wharfedale http://reprosoustavy-reproduktory.heure ... e-evo2-30/ (asi starší model) a hraje to ještě o moc líp. Heco mi přišly docela slušně hrající, ale pořád jakoby zastřeně. To Wharfů není... Možná ty dražší Heco budou lepší, ale moc bych na to nesázel...

vako
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vako »

Rozmyslam aj nad tymi Wharfedale, vsade citam na ne samu chvalu, len stoj dost penazi predsa. Asi to bude o dlhsom rozhodovani teda. Keby som si mal priplatit za Heco, tak si radsej uz priplatim za Wharfedale :-D

vako
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vako »

S tymto obchodom nahodou nemate niekto skusenosti? Cena je viac nez zaujimava:

http://www.morele.net/wharfedale-diamon ... o_spo=true

karlik09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karlik09 »

Ahoj a co tyhle poměr cena /zvuk je víc než zajímavá neslyšel sem je ale prý mají výrazné výšky a bass je taky dostatečný http://www.teufelaudio.com/stereo/ultim ... 12805.html

vako
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vako »

Ten link na Hifibazar mi otvori vlozenie inzeratu, takze to asi bolo vymazane uz.

Tie Ultima 40mk2 vyzeraju dobre, skusim pozriet nejake recenzie.

Odpovědět