Stream Box DS PLUS ProJect
Stream Box DS PLUS ProJect
Dobrý večer , potřebuji poradit , po instalaci WINDOWS 10 do PC přestalo fungovat ovládání Streamboxu z chytrého mobilu přes wifi síť a přestalo fungovat mediální centrum v PC . Předtím jsem měl WINDOWS 8.1 a fungovalo vše normálně.
Internetová rádia přes wifi chodí ve Streamboxu normálně.
Děkuji za případné podněty a rady.
Internetová rádia přes wifi chodí ve Streamboxu normálně.
Děkuji za případné podněty a rady.
2x KRELL EVO 600 ,KRELL EVO222, KRELL EVO505,KEF109MAIDSTONE,BRINKMAN BARDO + KOETSU ROSEWOOD , CANOR TP306 VR+, LUMIN S1 , SHUNYATA DENALI + kabely
Re: Stream Box DS PLUS ProJect
Skláním se k velké pokloně, že jsi tak učinil dobrovolně, moc takových lidí nepotkávám - většinou o W 10 mají potřebné informace. Jsi odvážný a možná i informací prost, promiň.
vím , že byl wmc v nových w 10 zrušen a nebyl ničím od microsoftu nahražen , potřebuji vědět jestli existuje nějaké jiné řešení pro ovládání streamboxu ds+ od projectu přes chytrý telefon
2x KRELL EVO 600 ,KRELL EVO222, KRELL EVO505,KEF109MAIDSTONE,BRINKMAN BARDO + KOETSU ROSEWOOD , CANOR TP306 VR+, LUMIN S1 , SHUNYATA DENALI + kabely
Mam taky stejny problem ,Vlastnim sic vyšši typ STREAM BOX RS. a tyky asi před trmi tydny mi přestala fungovat ovladani pres
chytry telefon pres wifi sit.Nepouživam pc jako ty ,ale myslim ze mi to prestalo asi ??fugovat po novem upgrade od projectu.
Zatim nevim co stim??
asi tu ale moc lidi kteri tento streamer vlastni nebude.
chytry telefon pres wifi sit.Nepouživam pc jako ty ,ale myslim ze mi to prestalo asi ??fugovat po novem upgrade od projectu.
Zatim nevim co stim??
asi tu ale moc lidi kteri tento streamer vlastni nebude.
Přes oficiální android aplikaci ovládání přes telefon mě osobně funguje pořád. Přes Windows 10 jsem nezkoušel, ale mrzí mě, že aplikace neexistuje na Windows phone...
Proveďte upgrade firmware u Stream Boxu a stáhněte si z Google play či AppStore novou verzi Box control.
U iOS byl ten problém způsoben verzí 9.0, ale už by to mělo být ok.
U iOS byl ten problém způsoben verzí 9.0, ale už by to mělo být ok.
Zdravím , mám ProJect STREAM BOX DS+ a přestalo mi chodit ovládání přes mobil HUAWEI-P7-L10 , ANDROID 4.4.2 , nevím přesně kdy , pravděpodobně po novém uprgradu firmware Streamboxu
04.09.2015: New Firmware Version 4.0.63.87 ovladač box control mám rovněž poslední verzi.
Můžete mi prosím zjistit , co se s tím dá dělat ? Fungovalo mi to při tom bez problémů celý rok.Až teď po tom posledním upgradu z oficíálního zdroje výrobce. Stream box má poměrně malý display a ovládání přes box control jsem využíval stále.
Děkuji
04.09.2015: New Firmware Version 4.0.63.87 ovladač box control mám rovněž poslední verzi.
Můžete mi prosím zjistit , co se s tím dá dělat ? Fungovalo mi to při tom bez problémů celý rok.Až teď po tom posledním upgradu z oficíálního zdroje výrobce. Stream box má poměrně malý display a ovládání přes box control jsem využíval stále.
Děkuji
Doufám , že výrobce a distributor se k tomu postaví čelem.....
Při nastavení aplikace box control v mobilu mi to prostě nenajde Streamer ve wifi síti , připojení Streamboxu na net mi přes wifi funguje normálně.
K tomu zcela prvnímu příspěvku. Info od vývojáře SW Project :
Ovladani streamboxu by nemalo mat nic spolocne s W10 ak ste nepouzivali jeho wifi ako AP.
Medialne centrum ?? Ak to co ma win v sebe tak vo win10 ho treba znova nakonfigurovat.
Ak iny soft tak najskor firewall w10 treba prestavit . (pripadne vypnut)
Ako je pripojeny Stream kablom ci wifi?
Ovladani streamboxu by nemalo mat nic spolocne s W10 ak ste nepouzivali jeho wifi ako AP.
Medialne centrum ?? Ak to co ma win v sebe tak vo win10 ho treba znova nakonfigurovat.
Ak iny soft tak najskor firewall w10 treba prestavit . (pripadne vypnut)
Wifi router/access point kam sa pripaja telefon nahodou nemenili?Zdravím , mám ProJect STREAM BOX DS+ a přestalo mi chodit ovládání přes mobil HUAWEI-P7-L10 , ANDROID 4.4.2 , nevím přesně kdy , pravděpodobně po novém uprgradu firmware Streamboxu
Děkuji
Ako je pripojeny Stream kablom ci wifi?
Streamer ProJect je připojený wifi , modem je ASUS ADSL-N55U zapojený jako koncový prvek kabelového přívodu ADSL , tj. kabel s ADSL signálem je zapojený do modemu a modem je nakonfigurován jako zdroj ADSL sítě wifi pro více zařízení , 2x NTB , 1x STREAMER , 1x TV a 2x chytrý mobil (SAMSUNG S3 mini a HUAWEI P7-L10) měnil jsem pouze W10 na jednom NTB a modem ( původní DSL od O2 byl pomalý na přenos dat v síti.
Potřebuji poradit - jak má být správně nakonfigurovaný ten modem ( asi )a celá místní domácí síť , ale všechny připojené prvky do sítě mi pracují - tj. TV , 2x NTB , 2x mobil , a STREAMER DS+ - nejde pouze CONTROL BOX od ProJectu - ten mi dříve chodil , mobil jsem neměnil.
Potřebuji poradit - jak má být správně nakonfigurovaný ten modem ( asi )a celá místní domácí síť , ale všechny připojené prvky do sítě mi pracují - tj. TV , 2x NTB , 2x mobil , a STREAMER DS+ - nejde pouze CONTROL BOX od ProJectu - ten mi dříve chodil , mobil jsem neměnil.
Hifistan:
Mám to podobně jako ty, to znamená poslední aktualizace firmware (září), poslední aktualizace na mobilu (červen), aktualizace windows 10 na PC, ale všechno funguje...Jinak po té aktualizaci firmwaru jsem byl nucen znovu přihlásit streambox do wi-fi sítě. Tak mě napadá, jestli nebude chyba třeba v aktualizaci androidu v telefonu, když ti nefunguje ovládání přes mobil?
Co se posledním firmwarem změnilo je, že přes ovladač k streamboxu už nemůžu ve složce v disku připojeného k USB vstupu vyhledávat, ale manuálně "šipkou dolů" projíždět abecedně celou složku, což je pro mě diskomfort, ale řeším to hledáním přes mobil, kde to jde normálně.
Mám to podobně jako ty, to znamená poslední aktualizace firmware (září), poslední aktualizace na mobilu (červen), aktualizace windows 10 na PC, ale všechno funguje...Jinak po té aktualizaci firmwaru jsem byl nucen znovu přihlásit streambox do wi-fi sítě. Tak mě napadá, jestli nebude chyba třeba v aktualizaci androidu v telefonu, když ti nefunguje ovládání přes mobil?
Co se posledním firmwarem změnilo je, že přes ovladač k streamboxu už nemůžu ve složce v disku připojeného k USB vstupu vyhledávat, ale manuálně "šipkou dolů" projíždět abecedně celou složku, což je pro mě diskomfort, ale řeším to hledáním přes mobil, kde to jde normálně.
To hifistan :
Problém je jistě v tom modemu, respektive v síti. Stream Box ani W10 s tím nemají žádnou souvislost.
Není u toho modemu zapnuto něco jako "isolate wifi clients" což by umožňovalo jednotlivým wifi zařízením fungovat, ale ne komunikovat mezi sebou.
Problém je jistě v tom modemu, respektive v síti. Stream Box ani W10 s tím nemají žádnou souvislost.
Není u toho modemu zapnuto něco jako "isolate wifi clients" což by umožňovalo jednotlivým wifi zařízením fungovat, ale ne komunikovat mezi sebou.
to hifistan
u streameru poslední aktualizace firmware (září)mam stahlou , poslední aktualizace na mobilu taky ./telefon taky huawai.
Vse pres hifi jede ale streamer ne .Jelo mi to v pohode a najednou je to passe
vyskousel jsem vse ale nic neni platne
u streameru poslední aktualizace firmware (září)mam stahlou , poslední aktualizace na mobilu taky ./telefon taky huawai.
Napsal jsi "hifi", předpokládám, že jsi myslel "wifi".u streameru poslední aktualizace firmware (září)mam stahlou , poslední aktualizace na mobilu taky ./telefon taky huawai.
Stream Box je nutné po aktualizaci firmware opět přihlásit. Po aktualizaci firmware si nepamatuje ani jméno sítě ani heslo. Lze to snadno poznat tak, že na stavovém řádku displeje není symbol sítě.
Při připojení přes LAN tohle odpadá, nehledě k lepšímu přehrávání věcí s vysokým datovým tokem (FLAC, WAV).