Streamer ku zosilnovacu

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Ivan666
Kontaktovat uživatele:

Streamer ku zosilnovacu

Příspěvek od Ivan666 »

Ahojte , chcel by som poradiť nejaký streamer ku zosilnovacu Cambridge AXR 100 a Baw 606 S2 AE. Jedna s ani hlavne o Apple music a tidal ( HIFI kvalita nie master ). Rozmýšľal som aj nad zmenou zosik so streamerom ale tam by som asi musel vytiahnuť veľa z peňaženky :)

Ďakujem za rady niečo v rozumnej cene , čo máte overené :)

Aleskla
Kontaktovat uživatele:

Re: Streamer ku zosilnovacu

Příspěvek od Aleskla »

Kolik chceš investovat? Apple music streamovat přes streamery nejde ( teda pokud se nekde neco nezmenilo). Pouze primo z iphonu nebo Ipedu pres redukci do DA nebo zesilovace.

Aleskla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleskla »

Ha omlouvam se. Ted sem zjistil, ze apple music přes Cambridge 851 jde pustit což u Cambridge CXN V2 neslo. Takze asi nejaka aktualizace.

Ivan666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan666 »

Vôbec sa do týchto streamovacich veci nerozumiem. Takže si nechám poradiť čo má a nemá zmysel ku zostave. :) Cenovo nemám rozpočet ale asi adekvátne ...

Ivan666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan666 »

Dám nástrel Bluesound Node 3gen. Pri niečom takomto obchadzam. D/A prevodník v zosiku? Resp. Treba streamer čím lepší kôli tomu ?

Aleskla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleskla »

V této cenové kategorii je docela chválený Bluesound Node (Gen 3), ale je to v ceně tvého zesilovače a někde jsem četl, že analogový výstup není nic moc. Jinak v podstatě všechny streamery kolem 10-15 tis ti vzhledem k tvé aparatuře udělaj skvělou službu.

Aleskla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleskla »

Aha. Jsi me predstihnul 😀

Ivan666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan666 »

Ešte pre príklad , aj tv mám lepšie prepojiť HDMI do streamer a zo streameru do zosilnovaca optikou? Ale tým pádom obchadzam D/A prevodník v Cambridge ale zvuková charakteristika bude zosilňovačova ? Môže mito niekto vysvetliť? Podľa ceny je asi prevodník v bluesound lepší ? Ako u mňa z toho čo píšeš? Resp niekto kto by to vedel porovnať

Aleskla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleskla »

Je to o vyzkouseni kde bude lepsi zvuk. Neni jiste ze DA prevodnik za 10 tis bude hrat lepe nez streamer za 10tis.
Pokud to streamer dovoli pripojit Tv pres hdmi tak pak uz ven analog cestou.

Ivan666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan666 »

Prečo ven analogom ? Jaj aby sme nechali pracovať prevodník v streamery? Hm aha no moc sa mi nechce niečo kupovať čo zhorší zvuk ... Resp ak to má byť lotéria.... Prevodníky sa dajú pozrieť typy či podľa toho moc nezistíme ?

Aleskla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleskla »

No zvuk to zhorsit nemusi. Bude treba jiny. Existujou prodejci kteri jsou schopni pristroj si domu pujcit na vyzkouseni.

Aleskla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleskla »

A zkousel jsi poslat Tidal primo do toho zesilovace? Do DA prevodniku. Nevim z ceho to poustis.

Ivan666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan666 »

Nemá stream, a tv tiež nepodporuje .Čiže s týmto by som nemal nič pokaziť a z toho čo čítam bude D/A prevodník kvalitnejší.

Aleskla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleskla »

No aby bylo jasno. Pokud mas Tidal, apple music tak potrebujes mit neco v ruce cim budes ten streamer ovladat tzn. telefon, tablet, pc. Streamer jako takovy nema dalkovy ovladac s aplikaci.
Dle apple music predpokladam ze mas iphone a tim to budes ovladat takze z iphonu to jde poslat primo do toho zesilovace pres kabel do DA prevodniku zesilovace.

Aleskla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleskla »

Jeste je ke zvazeni jestli platit Tidal v zakladni verzi kdyz mas apple music. Apple uz to taky posti hi res.

Odpovědět