Subwoofer

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
vince
Kontaktovat uživatele:

Subwoofer

Příspěvek od vince »

Už dlouho mě hlodá myšlenka na upgrade v tomto sektoru.Můj současný subík (je to jen osmipalec) je sice fajn,ale kopák z BK je kopák z BK.Přemýšlím o koupi dynavoice sw10,nebo si připlatit a postavit si na 250tce aldaxu pořádnou bednu s Eminence Lab12".Máte někdo s tímto subem zkušenosti?Já slyšel dynavoice a moc se mi líbil,ale ta labka mi nedá spát.Na audiowebu ji každý chválí,jenže občas si tam navzájem pochválí úplně cokoli.Proto píši tento dotaz sem,mezi lidi,co neposlouchají jen na ARN a podobně.....Chtěl bych solidní zvuk od 100Hz do zhruba 40-35Hz.

Piskot
Kontaktovat uživatele:

Re: Subwoofer

Příspěvek od Piskot »

Jo na ten Dynavoice sw10 jsem na jinem foru cetl samou chvalu. Asi si ho na podzim take poridim. Osobni zkusenosti zatim nemam.

Traktorista
Kontaktovat uživatele:

Re: Subwoofer

Příspěvek od Traktorista »

LAB12 jsem sice neslyšel, ale podle parametrů to žádnej "kopák" nebude - má na ten rozměr celkem těžkou membránu a k tomu slabej magnet. Ale zase zahraje cca od 25 Hz.
Já jsem sub stavěl, a protože jsem nechtěl žádnej hučák, tak jsem použl profi 15" B&C 15TBX100. Ten sice hraje od 30 - 35 Hz a potřebuje k tomu 100l bednu, ale zvukově je to úplně něco jinýho - rychlý, úderný basy a to ho poháním jen SPM250. Ale každýmu se samozřejmě líbí něco jinýho.

Odpovědět