Zdravim.
Aky subwoofer do 350 EUR by ste mi doporucili na stereo k regalom Wharfedale Diamond 9.3?
Dakujem.
Subwoofer
Re: Subwoofer
Ma niekto skusenosti s tymito subwoofermi Velodyne CHTR 8 alebo Wharfedale SW150?
Nechceš si chvilku počkat a přihodit pár tisícovek? Já jsem řešil podobný problém, po pár radách tady na foru jsem se rozjel do světa poslouchat. Pod "desítku" v korunách je to většinou zlé, nebo slabé. Ten sub wharfedale hraje přesně a poměrně čistě, ale nedokáže zatlačit, při vyšší hlasitosti ztrácí dech. Dále jsem si nechal předvést mordaunt-short sub tuším 309 za 13000 a ten už hrál opravdu pěkně, ale na rock to nebylo dost pevné (poslouchám převážně AC/DC , Nickelback atd.). V Německu jsem náhodou narazil na často vychvalovaný dynavoice sw10, který jsem nikde v čechách nepotkal (a jet do Ostravy se mi z Kladna nějak nechce
). Dá se sehnat do 14 tisícovek. Je to pecka. Mám zatim jen desítku, takže bude až po brigádě.... Je to opravdu rychlý,pevný a majestátní bass bez toho,aby bylo přebasováno. Žádné zvláštní zabarvení zvuku, prostě pecka. Pokud máš pevný limit, koukni se po některých subech od tannoy, některé nehrají špatně.
Good luck

Good luck
Vdaka za reakciu.
Rozhodol som sa ist inym smerom.
Chcel by som predat spominane regale dolozim k nim peniaze urcene na sub+este nieco nasetrim a kupim stlpy.
Rozhodol som sa ist inym smerom.
Chcel by som predat spominane regale dolozim k nim peniaze urcene na sub+este nieco nasetrim a kupim stlpy.
jaro911: Podľa mňa to bude určite lepšie riešenie ako sub do sterea. Mne subwoofer nikdy nejako v stereu nesedel -vždy mi tam niečo vadilo. A to som počúval takéto systémy nastavené odborníkmi. Ja tiež mám sub Velodyne CHT 15 -veľmi dobrý subwoofer. Ale používal som ho len na DK. Oproti Wharfedale Diamond je určite priebojnejší a hlbší. Ale na plnohodnotné stereo treba stípy. Takže pošetri a dobre kúp. Veľa zdaru.