Subwoofer
Subwoofer
Zdravim všechny fanoušky hudby.Potřeboval bych poradit se zapojenim subwooferu.Mam receiver pioner 8 ohmu,,zapojil jsem do neho 4x repro.Subwoofer je pasovni a ma jen 3 ohmy.Nekdo mi poradil,,ze pokud s neho udelam aktivni, ohmy řešit nemusim.Proto jsem k subwooferu připojil auto zedilovač 2 ohmy.Ma 2 vstupy na conch a jeden na jack.Potřeboval bych poradit,,jak auto zesilovač propojit s reiciverem?Cinch,,nebo jack??Taky kam do reiceveru?Ma pre out ,,take vstup..Jaky zvolit kabel..Dekuji za odpovéd...
Re: Subwoofer
Ach jo, zase jeden patlal. Nehraj si elekrikou, když tomu nerozumíš. Tu zmatlaninu co máš teď místo subwooferu vyhoď a pořiď prostě normální subwoofer a je vyřešeno. Že jsi nám sdělil, že máš receiver pioneer je sice hezký, ale k ničemu. Co je to konkrétně za typ? Podle toho se totiž alespoň dá zjistit jestli má přímo výstup na subwoofer nebo ne a podle toho pak vybereš jakej subwoofer pořídit.
Receiver je Pioneer VSx 418..jak jsem psal,,na vstup i vystup pro subwoofer.Chtel jsem jen vedet , jestli jde takto zapojit.??
Pokud propojíš výstup na sub do autozesilovače, tak by to mělo fungovat. Jak zesilovač budeš napájet? Ty to máš vše v autě?
Vše je doma, 4 repro maji metr,,zn.Auna a pata je ten subwofer zapojeny do autozesilovače,,ktery ma 2x cinch vstup a jedenkrat vstup jack...Chapeš?4x repro do recerveru a 1x subwoofer do autozesilovace .Toto chci propojit mezi sebou....
Autozesilovač ma adapter do normalni site 220v....
Jen nevim jestli propojit 2x cinch, nebo jeden?NEBO JACK?Receiver ma vystup jen jedna zdiřka cinch.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ten receiver má samostatný výstup na sub?
Ten auto zesilovač je stereo, tj. má výstup na pravou a levou bednu?
Ten auto zesilovač je stereo, tj. má výstup na pravou a levou bednu?
Receiver ma samostatny vystup na sub.Autozesilovac je stereo..Ma 4x vstup na 2 repro a jeden samostatny vstup na subwoofer.
Dalši dva vstupy na cinch pridavne zařizeni..cd,,dvd atd...Ze předu ma jeste jeden vstup na bluetoth,,nebo pripojeni pro telefon Jack.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nevim jak se tad, posilaji fotky???Když mi napišeš nejaky komunikator,,wats app,,mesenger, nebo meil...tak odešlu foto..
Tak pokud má receiver výstup na sub a zesilovač vstup na sub, tak asi není moc co vymýšlet.
Ale v tom vstupu je pravě zapojeny subwoofer.Tak tam to propojit nemužu.Mužu pouze propojit sub vystup se vstupem na cd,dvd, nebo do toho jacku...Proto se ptam ,,kde to udělat mužu???Abych neco neodpalil...
Už jsem se uplně ztratil. Takže máš SUB WOOFER PREOUT spojený se sub vstupem na autozesilovači nebo jak to máš?