Subwoofer - Xavian, KEF, BW ..

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Subwoofer - Xavian, KEF, BW ..

Příspěvek od bh69 »

Nemáte někdo zkušnosti s některým z těchto SW ?

Xavian New Basso
KEF Q400b
BW ASW610

Nechci pro domaci kino, zajima mne ciste pouziti pro stereo, pro klasiku a jazz, jako podbarveni/doplneni,
zejmena pri poslechu na nizsi hlasitosti (rozhodne nepotrebuju bourat byt ani masaz vnitrnosti).

Vsechny suby maji uzavrenou ozvucnici a 10" repro. KEF a BW maji 200W zesik tridy D (pro SW obecne i pro tichy poslech by mel byt teoreticky vhodnejsi nez klasicky ?), Xavian ma zesik AB.

Xavian ma zase vyhodu plynule laditelne faze a bypass vystupu, BW/KEF maji jen prepinac, nemaji bypass.

loobz
Kontaktovat uživatele:

Re: Subwoofer - Xavian, KEF, BW ..

Příspěvek od loobz »

Ahoj, ja mam Xavian Basso, ale starsi model. Je mensi i kdyz furt vazi pres 20kg. Pouzivam ve stereu s Xavian Primissima. Pro nizsi hlasitosti (a nejen!) je to vyborny spolecnik, hudba dostane pekny koule.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

loobz píše:Ahoj, ja mam Xavian Basso, ale starsi model. Je mensi i kdyz furt vazi pres 20kg. Pouzivam ve stereu s Xavian Primissima. Pro nizsi hlasitosti (a nejen!) je to vyborny spolecnik, hudba dostane pekny koule.
Diky za reakci. Takze k nemu nemas zadne vyhrady ? Mel jsi moznost nejakeho srovnani s jinymi typy ?

loobz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od loobz »

Bohužel doma jsem možnost srovnání neměl, dal jsem na radu pana Šimka ze studia Eso a na to, že se mi i dýhou hodí k Primissimám *2thumbsup* Alternativa byla ještě REL s R řady (napr. http://www.audiofriend.cz/reprosoustavy ... -r218.html), ale to na mě bylo moc peněz.

Odpovědět