Zdravim,
mel bych jeste jeden dotaz. Nejsem zadny hifi znalec, pouze posluchac a mozna jsem nedaval pozor ve skole, ale ... Pokud mam zapojeny CD prehravac do zesilovace pres XLR tak jsou pri vypnutem prehravani repraky tiche jako myska Pokud mam ale pripojeny jako zdroj zvuku PC (mac mini - cinch vincent do DacMagic - cinche vincent do zesilovace) tak reproduktory pri zastavenem prehravani sumi (slysitelne pouze z bezprostredni blizkosti).
Cim to je a da se to nejak odstranit ?
Dekuji.
Mirek
Sum v reproduktorech
Re: Sum v reproduktorech
pravdepodobne to bude tím že zdroj v PC neodfiltruje všetko tak dôkladne ako DAC či CDP
(napr. ked ja prehrávam z NTB s napájaním tak taktiež počuť z reproduktorov šumenie ale akonáhle fungujem iba z batérie NTB tak šumenie zmizne )
(napr. ked ja prehrávam z NTB s napájaním tak taktiež počuť z reproduktorov šumenie ale akonáhle fungujem iba z batérie NTB tak šumenie zmizne )
Ted jsem si po zmene reproduktoru (B&W 805D) vsimnul, ze nepatrne stale sumi (slysitelne pouze z bezprostredni blizkosti - ucho tesne u vyskace). Je jedno jaky vystup je na zesiku Vincent SV 234 navolen, resp. co je k nemu pripojeno. Zesik je pripojen k filtru Supra stinenym kabelem Vincent, do zasuvky je ale pripojen normalnim kabelem. Propojeni zesilovac - repra pomoci Krautwire Clever.
Nevite cim to je a co s tim muzu delat ? Ne ze by to pri poslechu nejak extra vadilo, ale jsem takovy hnidopich, ktery chce mit vse tip-top nebo aspon vedet cim to je zpusobene.
Dekuji.
Mirek
Nevite cim to je a co s tim muzu delat ? Ne ze by to pri poslechu nejak extra vadilo, ale jsem takovy hnidopich, ktery chce mit vse tip-top nebo aspon vedet cim to je zpusobene.
Dekuji.
Mirek
vypnout zesilovač 
Jo, to fakt pomaha 
...a je to
....nebuď smutný, všechno nějak šumí a časem i v uších 
Jeste mne napadlo zda nemuze mit vliv :
1. blizko baraku je trafacka
2. Jedna se o starsi domek a elektroinstalace neni jeste zcela vymenena. Z mistnosti, kde jsem jiz elektroinstaalaci vymenil vim, ze vetsinou nebylo reseno zemneni (pouze dvoulinka)
Mirek
1. blizko baraku je trafacka
2. Jedna se o starsi domek a elektroinstalace neni jeste zcela vymenena. Z mistnosti, kde jsem jiz elektroinstaalaci vymenil vim, ze vetsinou nebylo reseno zemneni (pouze dvoulinka)
Mirek