Super Jewel Box
Super Jewel Box
Mám problém. Nedaří se mi objevit maloobchodního prodejce prázdných krabiček Super Jewel Box (to jsou ty se zaoblenými rohy) Standard One a Standard Fliptray. Objednávám si SACD disky na e-shopu CD Universe a po několika zásilkách bez závad přišla poslední s poškozenými krabičkami. Balík sám byl v pořádku a teprve po odstranění celofánového přebalu jednotlivých disků jsem zjistil, že rohy krabiček jsou popraskané. Nabídku uvedeného zboží jsem sice našel na několika zahraničních e-shopech, ale obávám se, aby se při zaslání poštou opět nepoškodily. Mailem jsem se ptal na možnost koupě těchto krabiček na sjb.ai-distribution.cz, ale nikdo mi neodpověděl (asi už firma neexistuje). Nemůžete mi někdo poradit, kde krabičky prodávají. Preferuji osobní odběr. Jsem z Hradce Králové, ale jezdím i do Pardubic, Prahy, Ostravy, Českých Budějovic, Brna a měst, která leží na cestě z Hradce Králové do uvedených měst.
Re: Super Jewel Box
Nevím jestli jsi si už za ty léta našel dobrého dodavatele na krabičky na CD a nebo na super Jewel boxy. Já jsem nově vyzkoušel http://www.azcd-shop.cz/cd-boxy/ a je to výborná kvalita. Krabičky na CD stejné jako u originálů, žádné šroty jako se poslední dobou prodávají na e-shopech. 

B&W 800D, Rear 4xB&W DS3,Monoblock MCIntosh MC601,Repro kabely INAKUSTIK LS-2404,Signal kabely XLR INAKUSTIK NF-1302,AUDIO RESEARCH LS-26,AYON CD-35 SIGNATURE,OPPO BDP-105D, AV DENON AVR -3808