Nema nekdo tip na nejake slusne surroundove reprosoustavy?! Potrebuji spise nejake "mensi". Co jsem zatim nasel, tak by mi velikostne vyhovoval napriklad Acoustic Energy Radiance 1. Diky za tipy
P.S.: Cenu stanovenou nemam, shanim zatim jen postrehy
Surroundove reprosoustavy
Re: Surroundove reprosoustavy
domnívám se, že by všechny reprosoustavy u kina měly být od jednoho výrobce a ještě navíc, že by měly mít stejný výškáč.
Mám kino, kde jsem měl 5.1 z beden Triangle, které výše uvedenou domněnku splňovalo, a pak když jsem přešel na 7.3 (tři subwoofery) říkal jsem si že na surroundech moc nezáleží a doma jsem měl nevyužité Sonus Faber Toy a tak jsem je tam dal. A to bylo slyšet a vadilo mi to, takže jsem dokoupil surroundy Triangle a teď jsem s tím spokojen.
Mám kino, kde jsem měl 5.1 z beden Triangle, které výše uvedenou domněnku splňovalo, a pak když jsem přešel na 7.3 (tři subwoofery) říkal jsem si že na surroundech moc nezáleží a doma jsem měl nevyužité Sonus Faber Toy a tak jsem je tam dal. A to bylo slyšet a vadilo mi to, takže jsem dokoupil surroundy Triangle a teď jsem s tím spokojen.
Nebylo by mozna spatne jeste napsat cim je budes “krmit” a take, jak vysoke jsou tve “zvukove naroky”. 
nebo spíše cenový strop a zda mají být nové, nebo mohou být jeté
Budou v panelakove mistnosti, zhruba 1,5 m od usi. Krmit je budu AVRkem, zatim nevim jakym, ale bude to neco jako Onkyo 905/6, Denon 4308, Pioneer SC-LX83 atd... Predek je postaven z Audio Physic Scorpio a ty pobezi pres koncovy zesilovac. Centr bude take Audio Physic, Zdroj zvuku je digitalni transport.... Cenova hranice neni, ale urcite bych sahnul do starsich (lepsi pomer cena/kvalita). Povrchovou upravu neresim... Resim pouze velikost. Cim mensi, tim lepsi.
Ideální by byly Audio Physic Sitara, případně Step, ne ?