Prosím najde se tu někdo kdo dobře zná funkce tuneru ST- S770ES nebo mi může poskytnout uživatelský manuál?
"Vo co gou" získal jsem tento tuner a bohužel jak se mi zdá neumí si zapamatovat název stanice zadávaný přes funkci CHARACTER.
Zvolený název se zobrazí ale nezapíše do paměti - zřejmě.
Mám ještě tuner 550ES a tak odvozuji postup zadání od tohoto typu ale bohužel není tomu tak.
Již jsem si prošel tlačítkovou válku a zkoušel všechny možné i nelogické kombinace ale stále nic.
Domnívám se proto, že chyba bude v procesoru PD75108 co je uvnitř.
Tuner hraje velmi dobře a nerad bych jej vracel a proto bych měl rád jistotu, že něco nedělám špatně.
Zkoušel jsem návod hledat na Netu kde servisních návodů pro tento typ je přehršel ale na uživatelský manuál ani jeden odkaz.
Pokud nepočítám placené servery. Nejde o těch 4,95 dolaru ale už mám třetí platební kartu a ony nevypadají moc důvěryhodně.
Díky za pomoc stačí třeba SZ
Tuner Sony ST-S770ES rada nebo manuál
Re: Tuner Sony ST-S770ES rada nebo manuál
Dobrý den,mám tuner ST-SA3ES a tam to funguje takto - stiskněte CHaracter,kurzor na displeji bliká - knoflíkem tuning zvolte znak-po objevení znaku opět Character - tak napíšete název - stiskněte MEMORY -stiskem SHIFT a tlačítka předvolby určíte kam chcete jméno stanice uložit.Ale pozor,displej se vrátí do normálního nastavení,když na déle než 8 secund přerušíte pojmenování to pak vše znova.Možná,že Vám to pomuže.
Výše zmíněný postup je popsán i zde (stať 1-2-3.) http://nice.kaze.com/st-s770es_svm_e.pdf, ale zřejmě to nefunguje..
Díky Adus46
tlačítko MEMORY na rozdíl od S550ES který tento tuner má nahradit se nemusí použít.
Po zapsání posledního symbolu se objeví nápis FILE (až potud shodné) a ten už sám provede záznam do editovaného místa.
Ale jeden rozdíl tu oproti popisu v manuálu (servisním) přeci jen je.
Paměť má jen 20míst tedy A,B MEMORY možná to je nějaká národní mutace.

tlačítko MEMORY na rozdíl od S550ES který tento tuner má nahradit se nemusí použít.
Po zapsání posledního symbolu se objeví nápis FILE (až potud shodné) a ten už sám provede záznam do editovaného místa.
Ale jeden rozdíl tu oproti popisu v manuálu (servisním) přeci jen je.
Paměť má jen 20míst tedy A,B MEMORY možná to je nějaká národní mutace.