Potřeboval bych poradit. Má sestava je: zesilovač Goldenote,cd Arcam Alpha 9,tuner Nad 425 a Recordér Denon1000.
Samozřejmě to mám propojené signálními kabely,ale každý jiný a když jsem pouštěl zesilovač , při zvýšené hlasitosti mírně
hučel. Domníval jsem se to jde od cd přehrávače a nakonec jsem zjistil po mnoha propojení,že brum dělá anténí svod do rádia. Takže když chci poslouchat cd musím vypnout anténu z tuneru,aby tam nebyl brum i když mírný,ale co mám dělat když chci poslouchat tuner a ten bez anténího svodu nejde. Prosím jak mám vyřešit mírný brum i když je zaplý koaks do tuneru.
Protože bydlím v paneláku mám anténu připojenou do zdířky kde je televize a rádio. Děkuji
Tuner
Re: Tuner
Pomůže oddělovač země např. viz Svensound nebo Schwaiger.
Je to sice pěkné,že pomůže,ale nevím co to je,kde se to kupuje a kam se to dává. Ale děkuji za odpověď.
stačí "zagooglovat" - a opravdu to funguje. 
Mrkni tady: http://www.svensound.cz/search.php?searchText=groundgotzila píše:Je to sice pěkné,že pomůže,ale nevím co to je,kde se to kupuje a kam se to dává. Ale děkuji za odpověď.
Stojí 500 Kč a vypadá to takto:

Jak to zapojit už asi přijdeš ne?
Moc děkuji,určitě to koupím,ale mimo jiné jsem ukostřil tuner/to znamená dal jsem měděný drát s tuneru do zesilovače a brum se velmi zmenšil/. Ale ještě jedenou děkuji.