Tuning CD

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Re: Tuning CD

Příspěvek od fotolaik »

óóó ..Primare 21 za 35 NE !!! Ja ho mel za podstatne mene /nove/ a vydrzelo u me asi tak 4 mesice....rozdil mezi 20 a 21 asi nebude nijak podstatny - oba jsou to entry level....za 35 radeji pohledej nejaky kvalitni a solidni 2hd...fakt.....ja mam Primare rad, ale 21 bych uz nechtel.....
fotolaik

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

fotolaik

co tak najednou.... milli vanilli jsem ze tvého primare poslouchali až do rána!

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

ááá´pán je ftipalek ..pokud si dobre pamatuju, tak kombibace kterou jsi zminoval Ty - tedy Denon 3910 + DA prevodnik rozsekala Primare uplne na mraky....kolegovy bych asi radeji doporucil nedavno nabizeny "2hd" od Kamelota - Denona 3910 v tuningu od Vrany /Casea - nejaky ten masterclock nebo jak se to jmenuje atd../ ...k tomu casem dobry prevodnik a bude zvukove mnohem dal, nez s Primare 21 ....a bude s tim zit treba i nekolik let....pokud Primare, tak asi az ty nejvyssi rady DVD 30 .....
fotolaik

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

fotolaik

pravdou je, že denon 3910+ převodník ri-audio hráli výrazně lépe jak tvůj primare.
homolová zněla z primare hrozně plechově. denon hrál přirozený, ženský hlas. dodnes si ten rozdíl pamatuji.
tvé doporučení potvrzuji!

Cruiser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cruiser »

Tak Pánové jak to pročítám tak vám nevím.Byl jsem rozhodnutej do budoucna pořídit Primare CD 21, ale nějak mě od toho odrazujete :roll: (myslím to dobře jsem rád za každou radu, která je z Vašich bohatých zkušeností) a samozřejmě šáhnu po tom co bude cenově i zvukově lepší :!: :!: Je mi líto se zbavovat toho Denona DCD 755... nechal jsem vyměnit laser, je jako novej. Pan Vrána z Casei říkal o jedné variantě kolem 6tísíc co by po zvukové stránce přehrávač zlepšila, ale stál si tvrdě za Siriusem :? Tak vám pořád nevím....

Oggy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oggy »

Cruiser píše:Tak Pánové jak to pročítám tak vám nevím.Byl jsem rozhodnutej do budoucna pořídit Primare CD 21, ale nějak mě od toho odrazujete :roll: (myslím to dobře jsem rád za každou radu, která je z Vašich bohatých zkušeností) a samozřejmě šáhnu po tom co bude cenově i zvukově lepší :!: :!: Je mi líto se zbavovat toho Denona DCD 755... nechal jsem vyměnit laser, je jako novej. Pan Vrána z Casei říkal o jedné variantě kolem 6tísíc co by po zvukové stránce přehrávač zlepšila, ale stál si tvrdě za Siriusem :? Tak vám pořád nevím....
Jak jsem ti uz psal, zkus si od pana Vrany pujcit a poslechnout nejaky jeho prevodnik s tim tvym Denonem. Podle mne se zvukove ten modul Sirius moc lisit nebude. Kdyz ti zvuk bude sedet, muzes zkusit variantu sirius.

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

Cruiser
Před dvěma týdny jsem měl tu možnost několik dní testovat/poslouchat modul Sirius.Hladkost,jemnost,detailnost,klid a zároven vyborná kontrola basu,tak bych ho charakterizoval.Pokud nemáš výrazně více jak 50000 na nový Cd přehrávač,je to ta správná cesta k vynikajícímu zdroji signálu.Velmi,velmi povedené.

Cruiser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cruiser »

Zdeno 1
Hele a co prostorovost?

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

Co to je?

Cruiser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cruiser »

To myslíš vážně? Nebo mě jenom chceš zkoušet... :P

voxar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od voxar »

zaklad pre tuning cd alebo dvd je reclocking... ked len trosku si sikovny urobis si to sam... krystal do 27 mhz krasne zvlada elso kwak-ov modul.. trosku dat modernejsie suciastky na komparator a pohrat sa so zdrojmi ... zacni ale s operakmi za hubicku ako vy brothovia česi hovorite... burr-browny hraju krasne teplo .. nationaly (LM) su take studensie ... pozri aj analog devices (podla mna taky zvukovy kompromis medzi nimi ...zacni so zdrojovymi diodami a kondenzatormi , povymienat regulatory lacne za kvalitnejsie (menej sumiace) zvacsit chladice na nich kvoli thermal noise ... tieneie elektrostaticke a elektromagneticke ... mechanicke tlmenie... da sa to zvladnut a vysledok je na neuverenie co sa da vycucnut zo stroja...

Odpovědět