Tuning CD
Re: Tuning CD
óóó ..Primare 21 za 35 NE !!! Ja ho mel za podstatne mene /nove/ a vydrzelo u me asi tak 4 mesice....rozdil mezi 20 a 21 asi nebude nijak podstatny - oba jsou to entry level....za 35 radeji pohledej nejaky kvalitni a solidni 2hd...fakt.....ja mam Primare rad, ale 21 bych uz nechtel.....
fotolaik
fotolaik
fotolaik
co tak najednou.... milli vanilli jsem ze tvého primare poslouchali až do rána!
co tak najednou.... milli vanilli jsem ze tvého primare poslouchali až do rána!
ááá´pán je ftipalek ..pokud si dobre pamatuju, tak kombibace kterou jsi zminoval Ty - tedy Denon 3910 + DA prevodnik rozsekala Primare uplne na mraky....kolegovy bych asi radeji doporucil nedavno nabizeny "2hd" od Kamelota - Denona 3910 v tuningu od Vrany /Casea - nejaky ten masterclock nebo jak se to jmenuje atd../ ...k tomu casem dobry prevodnik a bude zvukove mnohem dal, nez s Primare 21 ....a bude s tim zit treba i nekolik let....pokud Primare, tak asi az ty nejvyssi rady DVD 30 .....
fotolaik
fotolaik
fotolaik
pravdou je, že denon 3910+ převodník ri-audio hráli výrazně lépe jak tvůj primare.
homolová zněla z primare hrozně plechově. denon hrál přirozený, ženský hlas. dodnes si ten rozdíl pamatuji.
tvé doporučení potvrzuji!
pravdou je, že denon 3910+ převodník ri-audio hráli výrazně lépe jak tvůj primare.
homolová zněla z primare hrozně plechově. denon hrál přirozený, ženský hlas. dodnes si ten rozdíl pamatuji.
tvé doporučení potvrzuji!
Tak Pánové jak to pročítám tak vám nevím.Byl jsem rozhodnutej do budoucna pořídit Primare CD 21, ale nějak mě od toho odrazujete
(myslím to dobře jsem rád za každou radu, která je z Vašich bohatých zkušeností) a samozřejmě šáhnu po tom co bude cenově i zvukově lepší
Je mi líto se zbavovat toho Denona DCD 755... nechal jsem vyměnit laser, je jako novej. Pan Vrána z Casei říkal o jedné variantě kolem 6tísíc co by po zvukové stránce přehrávač zlepšila, ale stál si tvrdě za Siriusem
Tak vám pořád nevím....

Jak jsem ti uz psal, zkus si od pana Vrany pujcit a poslechnout nejaky jeho prevodnik s tim tvym Denonem. Podle mne se zvukove ten modul Sirius moc lisit nebude. Kdyz ti zvuk bude sedet, muzes zkusit variantu sirius.Cruiser píše:Tak Pánové jak to pročítám tak vám nevím.Byl jsem rozhodnutej do budoucna pořídit Primare CD 21, ale nějak mě od toho odrazujete(myslím to dobře jsem rád za každou radu, která je z Vašich bohatých zkušeností) a samozřejmě šáhnu po tom co bude cenově i zvukově lepší
![]()
Je mi líto se zbavovat toho Denona DCD 755... nechal jsem vyměnit laser, je jako novej. Pan Vrána z Casei říkal o jedné variantě kolem 6tísíc co by po zvukové stránce přehrávač zlepšila, ale stál si tvrdě za Siriusem
Tak vám pořád nevím....
Cruiser
Před dvěma týdny jsem měl tu možnost několik dní testovat/poslouchat modul Sirius.Hladkost,jemnost,detailnost,klid a zároven vyborná kontrola basu,tak bych ho charakterizoval.Pokud nemáš výrazně více jak 50000 na nový Cd přehrávač,je to ta správná cesta k vynikajícímu zdroji signálu.Velmi,velmi povedené.
Před dvěma týdny jsem měl tu možnost několik dní testovat/poslouchat modul Sirius.Hladkost,jemnost,detailnost,klid a zároven vyborná kontrola basu,tak bych ho charakterizoval.Pokud nemáš výrazně více jak 50000 na nový Cd přehrávač,je to ta správná cesta k vynikajícímu zdroji signálu.Velmi,velmi povedené.
Zdeno 1
Hele a co prostorovost?
Hele a co prostorovost?
Co to je?
To myslíš vážně? Nebo mě jenom chceš zkoušet... 

zaklad pre tuning cd alebo dvd je reclocking... ked len trosku si sikovny urobis si to sam... krystal do 27 mhz krasne zvlada elso kwak-ov modul.. trosku dat modernejsie suciastky na komparator a pohrat sa so zdrojmi ... zacni ale s operakmi za hubicku ako vy brothovia česi hovorite... burr-browny hraju krasne teplo .. nationaly (LM) su take studensie ... pozri aj analog devices (podla mna taky zvukovy kompromis medzi nimi ...zacni so zdrojovymi diodami a kondenzatormi , povymienat regulatory lacne za kvalitnejsie (menej sumiace) zvacsit chladice na nich kvoli thermal noise ... tieneie elektrostaticke a elektromagneticke ... mechanicke tlmenie... da sa to zvladnut a vysledok je na neuverenie co sa da vycucnut zo stroja...