chtel bych pozadat o rady, nebo nasmerovani, kam se vydat v upgradu sve stereo sestavy. Cele je to zalozene na Roonu a retezec ted vypada takto:
Roon Core (Intel NUC v pasivne chlazene skrini bezici na Roon OS) -> ethernet -> router -> ethernet -> Rpi4 s Allo Digione (Ropieee OS) -> digi koax -> Schiit Bifrost Multibit (1. generace) -> analog RCA -> Marantz PM7000N -> Riha Mikro S Plus
Rad bych aktualizoval cast DAC -> zesik, protoze z toho Marantzu uz nevyuzivam jeho DAC a streaming modul, resp. DAC pouze pro pripojeni TV pres optiku, coz bych mohl pichnout do Bifrostu, ale ten nema dalkove ovladani a nechce se mi k tomu furt chodit a prepinat to rucne

Mam na to cca 20 tisic, plus bych prodal Bifrost a Marantz, coz by mohlo hodit dalsich cca 25 tisic, mozna lehce neco navic. Takze rozpocet dejme tomu 45-50k.
Vim, ze Riha Mikro S Plus budou hrat lepe s lepsim, nez je PM7000N, vykon jim chutna a zaroven to bude priprava na narocnejsi repro nekdy v budoucnu.
Pozadavky:
- Vyssi vykon a kontrola zesilovace
- Nizka spotreba - pouzivam hodne casu i pro zvuk z TV, takze asi nejake Dcko.
- Bifrostu se uplne zbavovat nemusim, zvukove vyhovuje, ale nema dalkove ovladani, coz by mi chybelo, kdyz bych vymenil PM7000N za neco bez DACu.
Jeden z mistnich uzivatelu mi nedavno poradil, ze by Riha hrali lepe s necim zalozenym na hypex modulech, coz me velmi laka. Rozhodne nemusim mit nic znackoveho a ve stylu Riha repro spis preferuju zvuk za ferovou cenu a at to vypada jak chce. Ale nejak nevim, kde zacit, nebo jak se nasmerovat. Taky nevim, jestli mam jit spis do int. zesilovace s DACem, nebo ten Bifrost vymenit za nejaky dobry DAC / Predzesilovac (RME ADI-2 DAC FS treba?) a k tomu jenom nejake konce zalozene na hypex modulech, nebo nechat si Bifrost (kdyz za to bude zvuk stat, ozelim i absenci dalkace) a bud int. zesik bez DACu, nebo predzes. a konce? No proste nejak nevim, kde zacit.