už se mi povedlo, aby mě chytnul analog a ještě jsem si sám nepustil ani jednu desku.

1) K NC 470 mám přenosku Ortofon OMB 5, ale sférickou, ne eliptickou. Co sem se dočet, tak ta eliptická bude hrát víc detailů a je lepší na poslech. Je to taková katastrofa když budu mít sférickou, jsem si řikal, že když gramo stejně nebude hrát extra kvalitně, tak by to mohla přenoska aspoň trochu zamaskovat.

2) Propojení grama s předzesilovačem. Dozvěděl jsem se, že řešit to redukcí neni moc dobrý. Měl bych se radši pustit do pájení a vyměnit konektory DIN za Cinch a nebo si pořídit předzesilovač se vstupem DIN a výstupem Cinch?
3) Jaký Phono předzesák bych si měl tak pořídit? Moc se mi nechce investovat do těch extra nejlevnějších, ale bohužel zas moc financí nemam. Zhruba tak kolem jen 1000-2500. Předzesilovač dále pak napojim na mini hifinu tak doufám, že to bude ok.
4) Pár lidí si stěžuje u těhle gramíku na špatný uzemnení a že jim to dělá brum. Nějak jsem to moc nepochytil, kdyby mi to taky dělalo, jak to správně uzemnit?
5) Dále jsem zjistil, že je dobrý na 470ce některý časti vyplnit plastelínou kvůli mechanickým podnětům. Ale pořádně nevim, jak přesně.
Děkuju vám za každý příspěvek, že si uděláte čas na novýho fandu. Uplně mě to pohltilo