Take jsem s Rotely par let “zil” a po pravde musim rict, ze ne prave nespokojene. Uz starsi modely (viz muj profil) hraly presne tak, jak popisujes. Chvili si na to clovek zvyka (po Pioneerech a spol.), ale potom pochopi. A k Audio Physic jen kratka poznamka: Virgo III jsem sice nikdy neslysel, ale i to, co leze z jejich “sestricek” Tempo 25 je naprosto genialni.
Vincent SV 226MKII nebo CA840A V2
Re: Vincent SV 226MKII nebo CA840A V2
Preji hodne spokojenosti.
Take jsem s Rotely par let “zil” a po pravde musim rict, ze ne prave nespokojene. Uz starsi modely (viz muj profil) hraly presne tak, jak popisujes. Chvili si na to clovek zvyka (po Pioneerech a spol.), ale potom pochopi. A k Audio Physic jen kratka poznamka: Virgo III jsem sice nikdy neslysel, ale i to, co leze z jejich “sestricek” Tempo 25 je naprosto genialni.
A…kdo setri ma NA tri!
(Rozhodne lepsi, nez to propit!
)
-
konecnyvopa
- Kontaktovat uživatele:
Na AP řadu Virgo se popravdě moc /finančně/ necítím. Ale na AP Tempo VI ..... nad tím vážně uvažuji, navíc se teď doprodávají za dobré ceny 
Ahoj, jestli chceš za slušný peníz Audio Physic Tempo VI mrkni sem http://www.hifibazar.cz/
-
konecnyvopa
- Kontaktovat uživatele:
Tak sen se splnil, Audio Physic Tempo VI jsou doma
Zatím ve stavu zkoumání a hledání nejlepšího umístění
konecnyvopa píše:Tak sen se splnil, Audio Physic Tempo VI jsou domaZatím ve stavu zkoumání a hledání nejlepšího umístění
No ty válíš...
Osobne mozem povedat ze Rotel je super, porovnaval som RC-1550 + RB-1552 (no a to tvoj 1880 je este lepsia kava) vs CA Azur 840A v2 na KEF Q900 a ziadny rozdiel som nepocul.
Dost mozne ze limitujuce boli tie KEFy.
Dost mozne ze limitujuce boli tie KEFy.