Vincent SV 226MKII nebo CA840A V2

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Vincent SV 226MKII nebo CA840A V2

Příspěvek od Prospero »

Preji hodne spokojenosti.
Take jsem s Rotely par let “zil” a po pravde musim rict, ze ne prave nespokojene. Uz starsi modely (viz muj profil) hraly presne tak, jak popisujes. Chvili si na to clovek zvyka (po Pioneerech a spol.), ale potom pochopi. A k Audio Physic jen kratka poznamka: Virgo III jsem sice nikdy neslysel, ale i to, co leze z jejich “sestricek” Tempo 25 je naprosto genialni. *thumbs up* A…kdo setri ma NA tri! ;) (Rozhodne lepsi, nez to propit! :D )

konecnyvopa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od konecnyvopa »

Na AP řadu Virgo se popravdě moc /finančně/ necítím. Ale na AP Tempo VI ..... nad tím vážně uvažuji, navíc se teď doprodávají za dobré ceny *2thumbsup*

PavelN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelN »

Ahoj, jestli chceš za slušný peníz Audio Physic Tempo VI mrkni sem http://www.hifibazar.cz/

konecnyvopa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od konecnyvopa »

Tak sen se splnil, Audio Physic Tempo VI jsou doma *2thumbsup* Zatím ve stavu zkoumání a hledání nejlepšího umístění

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

konecnyvopa píše:Tak sen se splnil, Audio Physic Tempo VI jsou doma *2thumbsup* Zatím ve stavu zkoumání a hledání nejlepšího umístění

No ty válíš...:) Já jsem si hned u prvního příspěvku říkal, že to nebude jen tím zesíkem.... :D A hlavně Vincek 226 zrovna ultrapevné basy nemá. Ty Rotely musí být jiný kafe. Tak přeji dobrý poslech a nezapomeň! Více než komponenty je akustika prostoru!

babeliak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od babeliak »

Osobne mozem povedat ze Rotel je super, porovnaval som RC-1550 + RB-1552 (no a to tvoj 1880 je este lepsia kava) vs CA Azur 840A v2 na KEF Q900 a ziadny rozdiel som nepocul. *2thumbsup* *bravo*
Dost mozne ze limitujuce boli tie KEFy. :lol:

Odpovědět