VPI Clasicc 4 - máte někdo reálnou zkušenost?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
zabiny007

VPI Clasicc 4 - máte někdo reálnou zkušenost?

Příspěvek od zabiny007 »

Ahoj, při hledání nového "dvouramenného" gramofonu jsem dostal nabídku na "jetý" gramofon VPI Classik 4 za "velmi rozumnou cenu" a začínám o něm vážně uvažovat.
Jen potřebuji vyjasnit pár jednotlivostí:
- měl někdo možnost porovnat jejich ramínka VPI JMW-3D Printed 12" s jejich klasickým JMW 12.7"? Rozdíl je cca 500 EURO - má smysl investovat do 3D?
- na první pohled se mi zdá, že jejich systém ramínek je odlišný od jiných - znamená to, že k těmto gramofonům nelze dávat konkurenční ramínka?
- bez ohledu na cenu - budu rád za váš "poradní" hlas... Pokud bych dal vedle sebe vytuněný Micro Seiki RX1500 a VPI Classic 4 - jaká jsou pro a proti? Co byste volili vy a proč? Předpokládám, že oba porovnat asi neměl možnost nikdo...

Toto je on :mrgreen:
Obrázek

zabiny007

Re: VPI Clasicc 4 - pozor na podvodného prodejce

Příspěvek od zabiny007 »

Ahoj, tak dotaz je již bezpředmětný.
Cena za VPI byla podezřele výhodná a prodejce neměl žádné reference, tak jsem trochu více pátral a zjistil jsem, že se jedná pravděpodobně o podvodníka. Zaslané "reálné fotky" byly pořízeny jako PrtScrn z Youtube. Když jsem mu napsal že mám podezření, že se nejedná o "reálné foto", tak začal tlačil na pilu, at hned převedu peníze, protože má spoustu dalších zájemců.. Takže jsem mu poděkoval a komunikaci přeposlal na kontaktní email audio-markt.de. Ti jej obratem zablokovali...

Takže jen upozornění pro případné zájemce:
Jedná se o borca ze Španělka, který vystupuje na různých serverech pod různou identitou a nabízí různé typy VPI za podezřele výhodné ceny. Identity, co jsem během dneška objevil...:

Electrodomesticos Jocar
ARVIPOTECNIC SL
Bernard Shawe
Mathew Bademus
yuri
najim.omar2
Pawela Johanne
Účet, který mi poslal k převodu peněz je pod názvem: BRIGHT OYES EDEFO

a ještě typuji, že prodejce z Itálie CARON SRL (Garvin Stebonse) je také on, nebo jeho společník... Cena i textace inzerátu je podobná a borec mi psal, že může poslat referenci od nějakého Itala...

Odpovědět