Výběr gramofonu Technics 80. - 90. léta
Re: Výběr gramofonu Technics 80. - 90. léta
Tesla brumí, Technics (zpravidla) ne - pokud je správně zapojen, že jo
Mi teda Tesla NC440 nebrumí ( když to ohulím do nereálných hlasitostí tak něco slyším) ale je vytuněná - zdroj externě, vytlumená, cinche, překablovaná.. 

NC440 měl lepší motor pohonu, brum nerušil (většinou teda)
NC450 byl krok zpět i když, malé vylepšení tu bylo: fotoelektrický vypínač na konci desky
NC450 byl krok zpět i když, malé vylepšení tu bylo: fotoelektrický vypínač na konci desky
450 byla smejd. Skoncila u popelnice po nastupu CD. Zlaty Technics 3300.
No jo ale to srovnáváme mercedes s fabii
za mě vintage JVC AL-F3 BK, stroboskop,
jemná regulace, plný automat a direct-drive
- dnes již muzeální artefakt...jo zasouvací
přenoska T4P se nemusí každému hodit.
za mě vintage JVC AL-F3 BK, stroboskop,
jemná regulace, plný automat a direct-drive
- dnes již muzeální artefakt...jo zasouvací
přenoska T4P se nemusí každému hodit.
Zdravím všechny,
Omlouvám se za offtopic, kdyžtak mě prosím nasměrujte na nějaké živé vlákno k tomuto tématu.
Zamiloval jsem se do vinylů. Ale nové repro a zesilovač odhalili slabý článek a to je gramofon.
Prosím našel by se tu někdo kdo by byl ochoten a schopen mi vytunit mojí nc440? Ideálně Ostrava, Frýdek a okolí? Je v původním stavu jen přenoska je nová. Na kolik to zhruba vyjde?
Díky moc
Omlouvám se za offtopic, kdyžtak mě prosím nasměrujte na nějaké živé vlákno k tomuto tématu.
Zamiloval jsem se do vinylů. Ale nové repro a zesilovač odhalili slabý článek a to je gramofon.
Prosím našel by se tu někdo kdo by byl ochoten a schopen mi vytunit mojí nc440? Ideálně Ostrava, Frýdek a okolí? Je v původním stavu jen přenoska je nová. Na kolik to zhruba vyjde?
Díky moc
Kolik chceš do gramofonu a následně desek investovat? Stačí přibližně v desítkách tisíc.
Tunit tohle asi není cesta pro deskofila.
Nechceš se zamilovat do hires flacu?
Tunit tohle asi není cesta pro deskofila.
Nechceš se zamilovat do hires flacu?

Díky za názor, rozumím jak to myslíš, do desek investujeme průběžně celoročně, takže se postupně nasbírají. Jaká by teda měla být cesta deskofila? Jde mi o to, že nemám představu o tom, jestli se to vyplatí, co jsem četl tak nc 440 není špatná když se ji někdo zdatný pověnuje…
Hele, možná že jo. Hod to do te sekce s gramofony, jak mas odkaz. Napiš tam celou sestavu at maji lidi predstavu, jak hodne dobre gramo potrebujes.