Výměna Bowers&Wilkins DM 602 za jiné....

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Underbeat
Kontaktovat uživatele:

Výměna Bowers&Wilkins DM 602 za jiné....

Příspěvek od Underbeat »

Ahojte všichni příznivci hifi techniky. Vlastním doma stereo B&W DM 602 S1, mám k tomu i center ze stejného setu a pak menší efektový repro taky od B&W LM1 a pak nějakej low-end subwoofer. Všechno tohle krmím AV receiverem Yamaha RX-V773. Nedávno jsem byl u kámoše, kterej si zakoupil nový sloupovky JBL ES80 (cena kolem 11 tisíc) a má stejnej receiver a hraje mu to na stereo o poznání lépe. Jsem z toho docela zklamanej, protože jsem byl vždycky velkým fandou BW a mrzí mě teď že je přehrajou nejlevnější sloupovky od JBL. Zvuk z BW se mi zdá dost jakoby utlumený a výšky se mi nezdají nějak extra detailní. Poslouchám hlavně elektronickou hudbu. Nevíte prosím někdo jak zvuk trošku rozjasnit a posunout výše? Přemýšlel jsem o koncovým stereo zesilovači, ale nevím no :-/ Přemýšlím taky že hlavní stereo bedny (DM602) hodím na aukro a budu se pomalu uhlížet po nějakých sloupovkách, ale na výběr je jich opravdu hodně a já bych byl rád, kdyby mi s výběrem někdo pomohl. Koukám asi tak 50% filmy a zbytek hudba (hlavně elektronická). Nejsem sice nějaký velký audiofil, ale na krásným zvuku si potrpím. Měli by jste prosím Vás nějaké dobré tipy za náhradu mých DM602? Rozpočet by se měl pohybovat cca do 15 000,- Kč. Zatím mě nejvíce zaujaly Teufel Ultima 40 Mk2.... Díky moc všem za rady a ohlasy. Fanoušek Tonda

Underbeat
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna Bowers&Wilkins DM 602 za jiné....

Příspěvek od Underbeat »

No tak B&W už jsou prodány a čekám na pondělí až přijdou Taufely ;) Jsem plný očekávání, podle německých testů téměr všude uspěly na výbornou

gabik
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna Bowers&Wilkins DM 602 za jiné....

Příspěvek od gabik »

Jsem zvedavej na dojmy, asi budou dabelske :). Zajimavy, ze takhle nekdo pojmenuje firmu, tomuhle fandim, ale nevim jeslti bych si je koupil, kdybych byl Nemec :).

Odpovědět