Výměna síťové šňůry u NAD C 370

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Roman2

Výměna síťové šňůry u NAD C 370

Příspěvek od Roman2 »

Uvažuji o výměně síťové šňůry u zesilovače NAD C 370.
Jelikož je tato na přístroji napevno,tak bych se chtěl zeptat zda bych to zvládl i jako laik.
Byl bych vděčný také za radu jakou značku síťové šňůry vybrat.Cenu bych viděl,tak do 3.500 kč.

Děkuji Všem za odpovědi.

587sk
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna síťové šňůry u NAD C 370

Příspěvek od 587sk »

Ja by som to nechal tak, nič nezískaš a pri budúcom predaji to bude skôr na škodu.

Cruiser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cruiser »

No to že nic nezískáš bych netvrdil opak je pravdou!!! Co Supra Cable? Pokud jseš trošku šikovnej a máš pájku tak si to uděláš sám, zvukově si určitě polepšíš! Neváhej a jdi do toho. ;)

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

Nechci se přít o to zda se tím něco získá nebo ne. Určitě se tím získá dobrý pocit. Ale pozor na to provedení. Jedná se o životu nebezpečnou práci. Nikdy by ji neměl provádět někdo, kdo neví naprosto přesně co dělá a proč to dělá zrovna tak jak to dělá. Pokud o tom máš sebemenší pochybnost tak to radši svěř odborníkům. Opravdu to může být nebezpečné. Zvlášť pro děti.

Sám se považuji za odborníka. Jednou jsem chtěl řezat dřevo a tak jsem si připojil kabel na cirkulárku která stála na holé zemi. Pak jsem šel připravit to dřevo a když jsem se vrátil, tak všude kolem té cirkulárky lezly kolmo nahoru ze země žížaly. Došlo mi ža asi něco není úplně správně *2thumbsup*

Roman2

Příspěvek od Roman2 »

Děkuji všem za rady.
To Pipis:Na jakou částku tě vyšel kabel Supra se zástrčkami od hifi Tuning?
Já jsem uvažoval o Isotek Premium,ale jelikož se síťovými kabeli nemám zkušenosti,tak si nechám rád poradit. :D

Odpovědět