Uvažuji o výměně síťové šňůry u zesilovače NAD C 370.
Jelikož je tato na přístroji napevno,tak bych se chtěl zeptat zda bych to zvládl i jako laik.
Byl bych vděčný také za radu jakou značku síťové šňůry vybrat.Cenu bych viděl,tak do 3.500 kč.
Děkuji Všem za odpovědi.
Výměna síťové šňůry u NAD C 370
Re: Výměna síťové šňůry u NAD C 370
Ja by som to nechal tak, nič nezískaš a pri budúcom predaji to bude skôr na škodu.
No to že nic nezískáš bych netvrdil opak je pravdou!!! Co Supra Cable? Pokud jseš trošku šikovnej a máš pájku tak si to uděláš sám, zvukově si určitě polepšíš! Neváhej a jdi do toho. 

Nechci se přít o to zda se tím něco získá nebo ne. Určitě se tím získá dobrý pocit. Ale pozor na to provedení. Jedná se o životu nebezpečnou práci. Nikdy by ji neměl provádět někdo, kdo neví naprosto přesně co dělá a proč to dělá zrovna tak jak to dělá. Pokud o tom máš sebemenší pochybnost tak to radši svěř odborníkům. Opravdu to může být nebezpečné. Zvlášť pro děti.
Sám se považuji za odborníka. Jednou jsem chtěl řezat dřevo a tak jsem si připojil kabel na cirkulárku která stála na holé zemi. Pak jsem šel připravit to dřevo a když jsem se vrátil, tak všude kolem té cirkulárky lezly kolmo nahoru ze země žížaly. Došlo mi ža asi něco není úplně správně
Sám se považuji za odborníka. Jednou jsem chtěl řezat dřevo a tak jsem si připojil kabel na cirkulárku která stála na holé zemi. Pak jsem šel připravit to dřevo a když jsem se vrátil, tak všude kolem té cirkulárky lezly kolmo nahoru ze země žížaly. Došlo mi ža asi něco není úplně správně

Děkuji všem za rady.
To Pipis:Na jakou částku tě vyšel kabel Supra se zástrčkami od hifi Tuning?
Já jsem uvažoval o Isotek Premium,ale jelikož se síťovými kabeli nemám zkušenosti,tak si nechám rád poradit.
To Pipis:Na jakou částku tě vyšel kabel Supra se zástrčkami od hifi Tuning?
Já jsem uvažoval o Isotek Premium,ale jelikož se síťovými kabeli nemám zkušenosti,tak si nechám rád poradit.