Výměna zesilovače
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Výměna zesilovače
ty "moderni" Denony na odkazech jsou uz vykopavky a uprimne nic moc, ten Marsch od Mirka je ok
Koupil bych neco lehce pouzityho z druhe ruky, kde je nejlepsi pomer cena/vykon. Ty Denony jsou uz za zenitem a pokud nejsi sberatel, vintage nadsenec/bastlir tak bych se od starsich kusu drzel dal.
Včera mi známý nabídl B&W 801N a takže kdybych do nich šel je budu potřebovat trochu nakrmit a na to stovatové kousky nestačí.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
a temto 801N bych se teprve vyhnul ... nu coz, good luck
Z jakého důvodu poslouchal jsem je a hrály skvěle mají nějaké neduhy?
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
hladove a ne uplne vyrovnane pasma ... jak velkou mas poslechovku ?
No že jsou hladové to vím proto říkám že bych potřeboval něco čím je nakrmím no a když si je dám do spodního patra tak asi 60m a navíc loni na podzim byla provedena výměna všech repro+kondezátory takže původní zůstaly jen obaly a dráty
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
2x200/8 bude minimum co budes potrebovat, ty "neprustrelne" menice se nechteji jen tak rozhybat
spis minimalne 2x400/4, chce to hodne stabilni zesilovac do nizke zateze
No ještě je nevlastním ale pokud bych se rozhodl tak to bude stát úplně jiný peníz než jsem předpokládal ale asi se půjdu touto cestou než po malých krůčcích musíme si dělat radosti a mít pěkný pocit z poslechu.
Tak to bys mi moh taky jedny koupit, když si teda musíme dělat ty radosti. Slibuju, že pěknej pocit z poslechu mít budu.
Venku byly v nabidce za 2600 euro, coz je akceptovatelna cena, jsou-li v poradku. Lepsi zesilovac jim jiste prospeje, byt maji udavanou citlivost nad 90 db. Kdysi jsem mel k tv bednam s citlivosti 92 db obycejnou mikrovez pioneer s 2x30w do 4 ohm a v pripade potreby se hralo na koncertni hlasitost bez problemu. Hi-end to vsak nebyl.
Na tech 60m2 to bude chtit opravdu silu.
Na tech 60m2 to bude chtit opravdu silu.
Naposledy upravil(a) Ramones dne 05 led 2021 17:01, celkem upraveno 1 x.
Tak nevím koukl jsem na hifishark nic za tu cenu tam aktuálně není asi máš lepší kontakty když tak mi je pošli rád ušetřím
https://www.marktnet.nl/audio-video-fil ... 224164.htm
Koukam pres mobil. Detail jsem nezkoumal, ale snad ta cena není za 1ks. Otazka, jestli jeste jsou v nabidce.
Koukam pres mobil. Detail jsem nezkoumal, ale snad ta cena není za 1ks. Otazka, jestli jeste jsou v nabidce.
No dva a půl roku starý inzerát opravdu nemá smysl zkoumat