Vyměnit zesilovač?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
hnojek
Kontaktovat uživatele:

Vyměnit zesilovač?

Příspěvek od hnojek »

Zdravím všechny okolo. Dotaz zní: mám teď zes. Marantz PM7000, někdo odsud prodává SONY TA-FA70ES. Má smysl ho koupit, bude to výrazný krok nahoru? Díky všem za rady.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyměnit zesilovač?

Příspěvek od agavel »

Se zvukem neporadím, ale jsou určitě zesilovače, které v pohodě přehrají ten Marantz. Pro inspiraci k tomu Sony tento link.

hnojek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hnojek »

Díky za link, informací je tam dosti. Že je dost zesáků které přehrají ten Marantz je mi taky celkem jasné, a proto se víceméně ptám, jestli je ten Soňák za 20 dobrý kauf.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

hnojek píše:Zdravím všechny okolo. Dotaz zní: mám teď zes. Marantz PM7000, někdo odsud prodává SONY TA-FA70ES. Má smysl ho koupit, bude to výrazný krok nahoru? Díky všem za rady.
Napis sem este co mas k tomu pripojene ako zdroj a ake repro.
Moja skusenost :
Mal som Marantz PM-66SE aj 66 SE-KIS , to bol rozhodne zvukovo lepsi zosilovac ako PM7000, v sucastnosti mam delenca Sony TA-N90ES+TA-E90ES, to "tvoje" Sony TA-F70ES bol len jeden model pod 90kou, zvukovo sa ten Marantz neda s mojim Sony vobec zrovnavat. A nech si hovori kto chce co chce, ze Sony zosilovace nevie robit. Ano zakladne modely hraju divne,to uznavam, ale Esprity a hlavne tie vyssie modely mna osobne zvukovo oslovili. Ak si z Prahy, mozes to u mna kedykolvek pocut.

A za 20000 je to dobry kauf, hlavne ak si dobre pamatam, ten zosilovac je nepouzivany...

hnojek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hnojek »

Zdroj budu měnit, zatím cd sony 222es, ale ten půjde a bedny mám taky zatím Dynaudio audience 20, ale ty asi taky budu měnit. V podstatě jde o to, že chci změnit sestavu a jde o to, jestli ten soňák bude dobrý základ. Jde taky o to, že těch 20 je strop. A borec je z Přerova, což je 30 km z mého Zlína.

PavelN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavelN »

PM 7000 jsem měl 5 let a jsou určitě lepší zesilovače. Vyměnil jsem ho za Vincent SV 226 MkII a ten má oproti Marantzovi bedny lépe pod kontrolou. Je to sice vyšší cena, ale oproti PM 7000 to je o třídu dále.
Zesilovač, který chceš jsem neslyšel, ale určitě se ti vyplatí si jej jet poslechnout.

Odpovědět