koukám pipisi, že po analogové euforii nastupuje komplexní digitalizace....
mně se možnost dělat si okamžitě a flexibilně podle nálady playlisty třeba po písničce dvou od jednotlivých skupin či interpretů na digitálu líbí ze všeho nejvíc a považuju jí za jeho výraznou výhodu.
Vytvoření playlistů pro mé soubory
Re: Vytvoření playlistů pro mé soubory
ještě dotaz: jak dlouho ti trvalo než si na hadr ta cédečka natahal?
Mno, dva dni nejsou moc, buď jedeš na několika strojích paralelně, nebo nemáš moc placek.
Ačkoli pokud jenom grabuješ, jde to celkem rychle. Největší pakárna jsou obaly a tagy.
K těm tagům - náhodou jsem narazil na prográmek AudioShell (http://www.softpointer.com/AudioShell.htm). Jednoduché, integrované ve Windows Exploreru, žádné šílené GUI s tunou funkcí, které člověk nikdy nevyužije, zkrátka ideální pro minimalisty.
Pravda, pod W7 jsem to ještě nezkoušel, jen v XP.
Jak slyším nebo vidím "monkey", tak mám osypky (pravděpodobně alergická reakce na formát *.ape
), ale když ten MediaMonkey tak chválíš, někdy ho snad zkusím.
K těm tagům - náhodou jsem narazil na prográmek AudioShell (http://www.softpointer.com/AudioShell.htm). Jednoduché, integrované ve Windows Exploreru, žádné šílené GUI s tunou funkcí, které člověk nikdy nevyužije, zkrátka ideální pro minimalisty.
Jak slyším nebo vidím "monkey", tak mám osypky (pravděpodobně alergická reakce na formát *.ape
Cokoli komplexnějšího je pro práci s hodně soubory najednou určitě rychlejší a přehlednější. Na druhou stranu, ruku na srdce, v 99% pracuje člověk se soubory v rámci jednoho alba. Největší problém vidím v tom, že AudioShell neřeší playlisty a neumí načítat tagy z databáze, což ho diskvalifikuje jako skutečný pracovní nástroj a činí z něj opravdu jen doplněk. Tudy cesta nevede.pipis píše:Audioshell - tak jsem ho vyzkoušel, jako nadstavba fajn, ale pro pořádnou práci s hodně soubory je podle mě daleko rychlejší Media Monkey.