Vytvoření playlistů pro mé soubory

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Vytvoření playlistů pro mé soubory

Příspěvek od dadaft »

koukám pipisi, že po analogové euforii nastupuje komplexní digitalizace....

mně se možnost dělat si okamžitě a flexibilně podle nálady playlisty třeba po písničce dvou od jednotlivých skupin či interpretů na digitálu líbí ze všeho nejvíc a považuju jí za jeho výraznou výhodu.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

ještě dotaz: jak dlouho ti trvalo než si na hadr ta cédečka natahal?

BeeJay
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BeeJay »

Mno, dva dni nejsou moc, buď jedeš na několika strojích paralelně, nebo nemáš moc placek. ;) Ačkoli pokud jenom grabuješ, jde to celkem rychle. Největší pakárna jsou obaly a tagy.

K těm tagům - náhodou jsem narazil na prográmek AudioShell (http://www.softpointer.com/AudioShell.htm). Jednoduché, integrované ve Windows Exploreru, žádné šílené GUI s tunou funkcí, které člověk nikdy nevyužije, zkrátka ideální pro minimalisty. *2thumbsup* Pravda, pod W7 jsem to ještě nezkoušel, jen v XP.

Jak slyším nebo vidím "monkey", tak mám osypky (pravděpodobně alergická reakce na formát *.ape :lol:), ale když ten MediaMonkey tak chválíš, někdy ho snad zkusím.

BeeJay
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BeeJay »

pipis píše:Audioshell - tak jsem ho vyzkoušel, jako nadstavba fajn, ale pro pořádnou práci s hodně soubory je podle mě daleko rychlejší Media Monkey.
Cokoli komplexnějšího je pro práci s hodně soubory najednou určitě rychlejší a přehlednější. Na druhou stranu, ruku na srdce, v 99% pracuje člověk se soubory v rámci jednoho alba. Největší problém vidím v tom, že AudioShell neřeší playlisty a neumí načítat tagy z databáze, což ho diskvalifikuje jako skutečný pracovní nástroj a činí z něj opravdu jen doplněk. Tudy cesta nevede. *taktone*

Odpovědět