jsem začínající audiofil. Prostě jsem u kamaráda viděl super sestavu a chci něco podobného. Vybral jsem si Yamaha R N303d jako přijímač a zalíbily se mi sloupové repro Magnat Monitor Supreme 2002. Je to prostě kus bedny

Díky za odpověď
Vlastním Magnaty 102 a osobne s nimi nemam žiadny problem. Preto 2002 už by logicky mali hrať, ak si nenáročný užívateľ / začiatočník ako ja. Ale zase je pravda, že radšej kúpiť nejaké staršie stlpy, ktoré v minulosti stáli viac a teraz stoja toľko, čo nové v obchode. Tam by mala ísť kvalita vyššie.PavelDosko píše: ↑30 črc 2020 10:29ty magnaty jsou opravdu nejzakladnejsi bedna jen aby drzely reproduktory pohromade, zadny rozumny zvuk si od nich neslibuj
Takéto rigorózne informácie nemajú z osvetou nič spoločné! Nechápem o čo ti ide. Potrebuješ tu snáď nejako zviditeľňovať svoje neúplné "technické znalosti"?Jmenovitá impedance reprosoustavy je terminus technikus pro jednu hodnotu, ne interval. Má jednoznačnou definici a výpočet. Uvádět jmenovitou impedanci jako interval, je buď její nepochopení (laici) nebo alibismus (výrobci).
Omlouvám se za OT, ale osvěty, jak vidno, není nikdy dost.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 172 hostů