Yamaha rx-392
Yamaha rx-392
Prosim o radu, zapl jsem recevier yamaha rx-v 392 a chvili hral a pak vypl po zapnuti po 2 sekundach se rozviti a pak zas vypne a tak porad dokola. Menil jsem repro, ale stejne ohmy jen na chviličku, protoze jsem je prodaval. Můžete to byt tim, ze se neco odpalilo? Ale toby se zase nerozsvitil, ne? Diky zaradu
-
jarda-hifista
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Yamaha rx-392
Ahoj! Koukni na tohle:
Možná to bude podobný(stejný) problém. Jrd
Dekuji, kouknu
ted jsem se na to díval ,ale jemu tam nesvíti nic když to zapíná,ale mě se to po zapnutí rozsvítí radio cely displej a za 2 sekundy vypne.
-
jarda-hifista
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ahoj! Některé řady receiverů od Yamahy měly s napájecím dílem trochu problémy a tohle odhaduji, že je problém napájení. Našel jsem na internetu docela dost návodů, jak podobně se chovající závady opravit. Ale nejlepší bude odnést ji do servisu. Jrd
Nezmar: píšeš že jsi měl na chvíli připojené jiné bedny. Prověř je, zda v nich není zkrat, mohly ti odpálit konec.
Ja myslim,ze kdyby tam byl zkrat tak by to asi odpalilo tomu borcovi taky tu yamahu ,ne? No doufam že ne to by mi asi narazil na hlavu.A mysliš ze to neni nějaky kondezator?Dival jsem se na nejake video ne tohle co poslal Jarda,ale jine tam borec poškrabal jake si spoje šroubovakem nebo co to mel a bylo spravene.Tak nevim .