YAQIN MC-5881A.
YAQIN MC-5881A.
Mám tady tento zesilovač z první generace na 220V, V síti mám běžně 240V a žhavení elektronek je na 6,8V místo 6,3V a na anodě 5881 je 440V. Pochopitelně elektronky jsou přetěžovány a na konci životnosti. Prováděl někdo nějaké úpravy, aby se daly parametry do kupy. Ten zesilovač zase není úplný čínský šunt a škoda ho vyhodit. Dík Tomáš.
Re: YAQIN MC-5881A.
Chtelo by to datasheet nebo projit internet, zalezi co od toho poslouchac ceka a jestli se vyplati do nej investovat cas a penize. Mysleno, zda ma jit o nejaky projekt/pokus a pujde stejne pryc z domu.
BTW, mel jsem u znameho Yaqin MC-100B a nameril vyborne hodnoty a zadny tuning se nekonal, protoze vse fungovalo jak ma.
Jinak prepeti v siti mam bohuzel take stabilne 239V :-/, ale nastesti nevnimam presycena trafa(vrceni), kdyz nehraje zadna hudba. Zivotnost lamp neresim, kdyz me stoji 60Kc/ks a po roce pouzivani jsem je cvicne promeril a byly jako nove
.
BTW, mel jsem u znameho Yaqin MC-100B a nameril vyborne hodnoty a zadny tuning se nekonal, protoze vse fungovalo jak ma.
Jinak prepeti v siti mam bohuzel take stabilne 239V :-/, ale nastesti nevnimam presycena trafa(vrceni), kdyz nehraje zadna hudba. Zivotnost lamp neresim, kdyz me stoji 60Kc/ks a po roce pouzivani jsem je cvicne promeril a byly jako nove

Re: YAQIN MC-5881A.
Nechat si někde navinout trafo z 240 na 220V? A třeba rovnou i s odbočkama po, co já vím, 5-10V?
V podstate asi jen autotrafo.
V podstate asi jen autotrafo.