prvně se velice omlouvám za svou neznalost problematiky a že se vůbec ptám (vím, jak je to otravné vysvětlovat úplnému laikovi triviální věci k dané problematice, ale bohužel fatk nevím nic..), ale řeším teď moméntálně jedno velké dilema...
Asi před 30 lety si můj otec postavil zesilovač, který už bohužel dohrál. Chtěl bych místo něj pořídit náhradu.
Mám 2 bedny, 8ohmů, cca 30-35W (bohužel nevím přesnou hodnotu střeďáku). Potřebuju připojit gramofon + nějaké další dva vstupy by se hodily. Přemýšlel jsem nad stavbou nějaké stavebnice, nejvhodnější se mi jevilo PA03, DPA110, SPV100 nebo tak. Potřeboval bych co nejkompletnější stavebnici, tím myslím, aby obsahovala předzesilovač a samotný koncový stupeň (trafo, chladič, bedna to asi v žádné stavebnici nebude), nějaké korekce by se mi líbili, ale asi bych se bez nich obešel. Narazil jsem na Aldax, SPV100P+ se mi libí, chápu správně, že k tomu potřebuji předzesilovač (ten může mít korekce bay, výšky apod?) a trafo? 100W je na stávající bedny moc, ale nevylučuji, že bych pořídíl něco jiného.
No a nebo vzhledem k tomu, že jsem taková lama, co říkate třeba na toto : http://elektro.bazos.cz/inzerat/5507316 ... ceiver.php
To by mi asi stačilo že?

Budu moc vděčný za Vaše odpovědi.
Díky