konečně jsem se odhodlal k zakoupení audia k domácímu kinu. Plány byly už hodně dlouho, ale až teď se našla nějaká volná koruna. Na nákup nespěchám (cca za měsíc), ale rád bych už měl představu do čeho jít. Použití bude jak na filmy, tak na muziku (mix žánrů).
Rozpočet není velký - částečný student. Reciever mám v plánu koupit z druhé ruky (asi z http://www.hifibazar.cz). Chtěl bych něco do cca 12 000,- (5kanál, popř. 7kanál (přední reproduktory do biampingu))- vyberu až z aktuální nabídky v době nákupu.
Hlavní otázka co reproduktory? Rozhodně nebudu kupovat všechny (5+ subwoofer - na to prostě nemám). Můj plán je první koupit základ - stereo (postupně přikupovat zbytek). Cena dvou předních beden by měla být cca 10-13 000 - (částka není 100% pevná). Dříve jsem chtěl sloupové reproduktory, ale už chápu, že do místnosti 20m2 je to blbost - koupím tedy regálové reproduktory.
Prosím o radu, jaké reproduktory koupit. Absolutně se nevyznám, a rád bych za ty peníze koupil to nejlepší, co se dá za tu cenu koupit. Vím, že rozpočet je na hifi dost malý, ale víc si bohužel dovolit nemůžu (a poslouchat genius 5.1 už taky nemůžu...

(počítám samozřejmě s další investicí - stojany, kabeláž...)

Děkuji za každou odpověď