Dobrý den,
nedávno jsem zakoupil starý, receiver Marantz 2215b. FM rádio hraje skvěle. Drobný problém mám s připojením externího zdroje. CD funguje docela obstojně, ale připojení z telefonu Jack - cinch je i při nejnižší hlasitosti poměrně nahlas a je přebasováno. Připojení z televize je úplně duté.
Nemáte někdo radu?
Předem děkuji.
Zapojení audiovstupu na starý receiver
Re: Zapojení audiovstupu na starý receiver
Telefon i televize nemají kvalitní výstup. S tím asi nic nenaděláš.
Myslel jsem výrazně horší kvalitu. Každopádně vyřešeno, omylem připojeno na Phono (vysoká citlivost, zvýraznění basů). Banalita.
Ahoj, nevím kam zadat téma s mým problémem a jestli někdo tady už něco podobného zařil.
Mám receiver Cambridge Audio AXR 100D, k tomu připojen CD Cambridge Audio AXC 35. CD je připojen na vstup A1 do receiveru. Při přepnutí vstupu z DAB na A1 zapnu přehrávání CD, vše OK. (musím předtím zapnout CD AXC 35 a pak vše ovládám jedním DO) Po nějaké době přepnu vstup zpět na DAB a na receiveru se zobrazí pouze info DAB ale už ne nastavená stanice, která tam byla předtím a radio nehraje. Musím vypnout receiver, znovu zapnout a radio zase funguje. Zpětné přepnutí receiveru na CD OK ale po přepnutí zpět na vstup DAB je stejná situace, info na display DAB ale ne označení stanice a radio nehraje. Předvolby mám nastaveny. Aby toho nebylo málo tak se toto děje nepravidelně, 8x ne, 2x ano. Soudím tedy, že nějaký problém tam zřejmě bude. Komunikoval jsem i s Cambridge Audio, poslali rady, které jsem už předtím provedl, ( tov. nastavení, atd, upgrade na to ještě není) bohužel nic, mám se obrátit na servisní středisko. Mám ještě záruku. Měl by někdo nějakou myšlenku?
Mám receiver Cambridge Audio AXR 100D, k tomu připojen CD Cambridge Audio AXC 35. CD je připojen na vstup A1 do receiveru. Při přepnutí vstupu z DAB na A1 zapnu přehrávání CD, vše OK. (musím předtím zapnout CD AXC 35 a pak vše ovládám jedním DO) Po nějaké době přepnu vstup zpět na DAB a na receiveru se zobrazí pouze info DAB ale už ne nastavená stanice, která tam byla předtím a radio nehraje. Musím vypnout receiver, znovu zapnout a radio zase funguje. Zpětné přepnutí receiveru na CD OK ale po přepnutí zpět na vstup DAB je stejná situace, info na display DAB ale ne označení stanice a radio nehraje. Předvolby mám nastaveny. Aby toho nebylo málo tak se toto děje nepravidelně, 8x ne, 2x ano. Soudím tedy, že nějaký problém tam zřejmě bude. Komunikoval jsem i s Cambridge Audio, poslali rady, které jsem už předtím provedl, ( tov. nastavení, atd, upgrade na to ještě není) bohužel nic, mám se obrátit na servisní středisko. Mám ještě záruku. Měl by někdo nějakou myšlenku?
Nadpis je trochu zavádějící, omlouvám se, nemám starý receiver.
Pokud to nepořeší do budoucna nový firmware, tak asi reklamace.
No právě, firmware zatím neplánují jak mi potvrdili z GB. Díky za účast, říkal jsem si zda někdo nemá podobnou zkušenost. Je to záhada. Dnes vezu na reklamaci, mají na to měsíc, to nevím co budu bez toho dělat.
( Mohli by mi zapůjčit něco....