Zdravím,
potřeboval bych poradit ohledně zapojení výstupu z PC, Zdroj zvukovka Asus Xonar DX/XD, má dva výstupy jack a toslink
Zajímá mě jestli je lepší vést to optikou do Marantz SR5400 a z nej preoutem do predzesiku od Rotelu 971, nebo jestli raději si udělat rozdvojku z jacka na dva cinche...
Předem díky za odpověď
Jiri
Zapojení
Re: Zapojení
Ze sveho flašinetu (PC + Asus Xonar DG) vylezam optickym vystupem do DAC
Mno DAC mám buď v podobě xonaru, nebo marantze...
Mno... rozdvojku bych asi nerad pouzival... tak nejspis optikou do Maranze, a jack-cinch do rotel predku. Pak 5.1 pujde optikou, stereo analogove. Pokud by to nebylo uplne "ono" (on ten xonar neni zlej, ale preci jen... no...), tak bych zkusil jit optikou do maranze, a jeho pre-out zapojil primo do vykonoveho konce. Sice vyradis rotel predek, ale dva predzesilovace za sebou se mi nezdaj.
(v praci nemam zadny DAC, a tak mam notebook zapojeny analogove jackocinchem do RC970 + RB970 + Qudral Dauphin a neni to "na hudbu k praci" spatny)
(v praci nemam zadny DAC, a tak mam notebook zapojeny analogove jackocinchem do RC970 + RB970 + Qudral Dauphin a neni to "na hudbu k praci" spatny)
Mno tedkon jedu optikou do marantze a z nej preoutem do predzes a konec....
Tech preoutu to ma vic, resp ma to preouty na 5.1 takze jen stereo jede do predzesu.....a nehraje to zle....
Pak by se dali na marantze napojit klasika stred a saroundy + SW......
Tech preoutu to ma vic, resp ma to preouty na 5.1 takze jen stereo jede do predzesu.....a nehraje to zle....
Pak by se dali na marantze napojit klasika stred a saroundy + SW......