Zarážka na police s cedly
Zarážka na police s cedly
Má někdo tip na něco elegantního, čím se dají zarazit cédéčka na policích ? nebaví mě jak se pořád překlápí 

Re: Zarážka na police s cedly
to X neni marne, ale je moc vysoke. taky by se to nemuselo strkat pod cedla
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám takovou jednoduchou ve tvaru L a nemusí se to dávat pod CD ale naopak, delší strana se dá na polici do proti a ta nižší má asi o dva cm méně na výšku než krabičky.
Je to z Ikea, teď na to čučím, je to nerez a určitě to nestálo moc, doporučuji zajít do IKEA a podívat se na to, máme to už minimálně 3,4 roky, jak říkám nerez takže není co řešit, vypadá to jako kdybych to teď přinesl z IKEA.
Pokud ti to pomůže, tak čárkový kod je na tom 600.834.55.
Nemám digitál foťák, tak to nemohu vyfotit, škoda.
Je to z Ikea, teď na to čučím, je to nerez a určitě to nestálo moc, doporučuji zajít do IKEA a podívat se na to, máme to už minimálně 3,4 roky, jak říkám nerez takže není co řešit, vypadá to jako kdybych to teď přinesl z IKEA.
Pokud ti to pomůže, tak čárkový kod je na tom 600.834.55.
Nemám digitál foťák, tak to nemohu vyfotit, škoda.
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to silný nerez plech,placatý cca tloušťka 4mm, dělám u klempířu, takže to mám celkem v merku
šířka cca 4cm, celkem těžké, rozhodně ty CD tlačí a nepustí, taky to má matný povrch, ne takový ten co se uťapkává a je na něm vidět každý škrábanec, on je spíš takový kartáčovaný, něco podobného vidím na DVD playeru MARANTZ, jenže to je zase hliník, ale taky tak kartáčovaný.
Doufám, že jsem to popsal dost EXISTENCIONALISTICKY
Albert Camuse by žasl 

Doufám, že jsem to popsal dost EXISTENCIONALISTICKY

ti gumaci vypadaji huste
prosel jsem ikeu a hledal neco hranateho a stabilniho, nakonec jsem nasel takovou hranatou pidivazu
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/86933500
a do ni jeste kilo sutru
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/20094229
ted uz se to nema sanci ani posunout

prosel jsem ikeu a hledal neco hranateho a stabilniho, nakonec jsem nasel takovou hranatou pidivazu
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/86933500
a do ni jeste kilo sutru
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/20094229
ted uz se to nema sanci ani posunout
-
- Kontaktovat uživatele:
No když to vyhovuje tak OK, ale já myslel něco jiného, přímo určené k tomu účelu, jak jsem psal, mám to doma a je to z IKEA (viz nálepka na tom plechu).
kartacovany plech jsem tam nenasel, nevis jak se jmenuje ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Promiň, ale název na té nálepce není, to už jsem se díval, je tam jen ten čárkový kód.
Teď jsme se dívali s přítelkyni na jejich web a našli jsme tam už jiné, ale taky tam dva obrázky nebyli, ale dneska jdem zrovna do ikea, schválně se mrknu a někdy večer jak bude čas písnu jestli jsem to tam našel.
Prý to bylo někde u polic, rozhodně na jejich webu nějaké jsou a taky právě i ty co tu dávali chlapi v tématu, obrázek toho co mám já tam není ale jsou tam dva produkty co tam obrázek nemají.
Dost možná to už nemají, máme to dost dlouho, jak říkám, mrknu a písnu. Zatím zdravím.
Teď jsme se dívali s přítelkyni na jejich web a našli jsme tam už jiné, ale taky tam dva obrázky nebyli, ale dneska jdem zrovna do ikea, schválně se mrknu a někdy večer jak bude čas písnu jestli jsem to tam našel.
Prý to bylo někde u polic, rozhodně na jejich webu nějaké jsou a taky právě i ty co tu dávali chlapi v tématu, obrázek toho co mám já tam není ale jsou tam dva produkty co tam obrázek nemají.
Dost možná to už nemají, máme to dost dlouho, jak říkám, mrknu a písnu. Zatím zdravím.
-
- Kontaktovat uživatele:
Právě jsem se vrátil z Ikea a musím bohužel potvrdit, že se už tam stejné zarážky, jaké jsme tam koupili cca před 2 lety už neprodávají, bohužel.
Mají tam jen ty béčka a jiné co zde už někdo ukazoval.
Mají tam jen ty béčka a jiné co zde už někdo ukazoval.
skoda, dik za info
- enregistree
- Kontaktovat uživatele:
Akrylova zarazka - nezakryje motiv na obalu CD:
http://www.muji.eu/pages/online.asp?V=1 ... 2&PID=4557
http://www.muji.eu/pages/online.asp?V=1 ... 2&PID=4557
kartacovany plech... to jest kus hliniku prejety ocelovym kartacem..... vetsinou to mivaji nejake pristroje takovy efekt... cela zesiku, notas, apod... lze si to vyrobit....
(koupit kus hlinikoveho plechu opracovat do tvaru.... pripadne hranu na ohnuti lze flexou nariznout //jde to... tak jsem narezaval i 1mm plech, pac firma pri rozjezdu nemela ohybacku, tak jsem to ohybal pres stul po vybrouseni do pulky plechu drazku...// ocelovym kartacem hlinik oskrabes jednim smerem pak ohnout tak aby narizla (ubrousena polovina) byla uvnitr ohybu ne vnejsi... (pro majetne v ohybacce nebo ve sveraku pres dreva nebo aspon pres noviny ohnout, to aby oskrabany efekt se nepozkodil))
Pak je moznost z nerezu si to nechat vyrobit na zakazku.... udelat navrh co by jste chteli (tvar, tloustku, rozmery) a zda matny - leskly nerez...
Jinak take drevo neni k zahozeni..... ve finalni jej misto laku muzete vetrit vosk ... bude prijemny na dotek...
No s tou dozou plne sutru.... hlavne, tak aby police to unesla.
(koupit kus hlinikoveho plechu opracovat do tvaru.... pripadne hranu na ohnuti lze flexou nariznout //jde to... tak jsem narezaval i 1mm plech, pac firma pri rozjezdu nemela ohybacku, tak jsem to ohybal pres stul po vybrouseni do pulky plechu drazku...// ocelovym kartacem hlinik oskrabes jednim smerem pak ohnout tak aby narizla (ubrousena polovina) byla uvnitr ohybu ne vnejsi... (pro majetne v ohybacce nebo ve sveraku pres dreva nebo aspon pres noviny ohnout, to aby oskrabany efekt se nepozkodil))
Pak je moznost z nerezu si to nechat vyrobit na zakazku.... udelat navrh co by jste chteli (tvar, tloustku, rozmery) a zda matny - leskly nerez...
Jinak take drevo neni k zahozeni..... ve finalni jej misto laku muzete vetrit vosk ... bude prijemny na dotek...
No s tou dozou plne sutru.... hlavne, tak aby police to unesla.